• Droljo
    20.6k
    Za brod mi je ok da se otvori shop. Karlovac je pre blizu zagreba po meni.
  • Big Daddy
    1.6k
    Sportke novosti: "U nedjelju prijepodne stigla nam je i jedna zanimljiva informacija iz Maksimira.
    Koja je bila potvrda svega ovoga o cemu smo pisali u ovom tekstu. Dinamov Fan shop ispod zapadne tribine u subotu je prodao otprilike isti broj artikala, dresova, majici i ostalih suvenira kao prosle sezone kad je u plavom domu u Ligi prvaka gostovao Milan!? Dakle, utakmica s Istrom 1961 tretirana je kod navijaca isto kao ona protiv kultnog talijanskog kluba. Vjerovali vi ili ne... Cisto ludilo. To nesto govori, zar ne?"
  • JJosip
    81
    Mislim da bi Brod bio pun pogodak, to bi bio shop koji je udaljen 200km od sljedećeg u sredini koja apsolutno voli Dinamo, ako se pogleda karta članova taj shop bi bio najbliži 6000+ članova, a mislim da u Slavoniji ima još jako puno neučlanjenih koji vole i prate Dinamo. Također je na graničnom prijelazu i postoji potencijal od Hrvata iz BiH... Što se tiče kupovne moći onaj tko želi kupiti nešto od 50-60eura će si to sigurno uzeti ako želi, a priča da svi preživljavaju je jako podcjenjivačka. Ja sam iz tog dijela pa znam koliko je nekad iritanto naručivati preko weba pa ti je veliko ili malo pa šalji mailove mjenjaj, a imam ispod 30 godina, mogu zamisliti kako je starijima koji se ni ne služe toliko dobro svime time. Naravno teško je očekivati razinu Zagreba, ali kao što je neko napisao uz sve to materijalno i bazu si širiš, a oni koji su ikad šetali Brodom znaju za koga je Brod većinski...
  • Droljo
    20.6k

I dosta ljudi iz okolnih gradova studira u brodu. Znam ih desetak iz kt koji su išli tam na strojarstvo.
  • pjetlić
    120
    Tko cita, kod djecijih majici je pod velicina upisano 2-4-6..., nema standardnih velicina tipa 140 itd.
    Kad se klikne na tablica velicine, nema za djecu tablice, samo musko/zensko pa predlazem da se doda.
  • mokoxax468
    1.4k
    pokusati zakupiti jedan dio dućana u Duty Free ShopuNema zaleđa Mikića

Već imaš dio na zagrebačkoj zračnoj luci u Duty Free sekciji s Dinamovim dresovima i ostalim asortimanom. Istina, samo jedan mali red, ali nije da ne postoji
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    @mokoxax468 super. Bitno je da ima u ponudi. Ako bude potrebe ne sumnjam da ce se prosiriti.
  • Dinamo-SB
    528
    Pozdravljam ideju otvaranja shopa u SB i to ce biti puni pogodak iz bilo koje perspektive pa i one financijske. SB je prometno odlicno pozicioniran, hrpa ljudi iz BiH tu prolazi konstantno zbog granice, usput je svima koji sa istoka RH idu prema ZG i opcenito SB je frekventan grad,hrpa ljudi radi u inozemstvu. A u ovaj shop bi dolazio zasigurno i požeški kraj,našice su relativno blizu,dio vukovarsko-srijemske i osjecko baranjske. Uostalom, vec dolaze redovno vikendom zbog Cinestara i McDonaldsa. Sigurno bi klinci nakon filma i meka htjeli otic jos po omiljeni dres kluba.
    O povezanosti SB-a (i okolnih sela) sa Dinamom je dovoljno samo svakom prosetati SB-om i baciti pogled na grafite u doslovno svakom dijelu grada. Opce je poznat značaj i SB86 grupe vec godinama i na sjeveru i na gostovanjima. I drago mi je da se razmatra ovo jer smatram da od generalno vecih središta u Hrvatskoj SB je vjerojatno pri vrhu,a tu su i okolna SB sela privrzena Dinamu koja nisu bas mala sto je isto bitan faktor.I to se treba njegovati. I jos veci poticaj bi ovaj kraj dobio u daljnjem njegovanju pripadnosti prema Dinamu i ovo bi im(nam) svima doslo na ponos.
  • De Oliveira
    1.7k
    Svakako sam za sirenje shopa van Zagreba. To je doslovno kako je kolega Paggini rekao "zapisavanje teritorija". Vukovar, Slavonski Brod, Koprivnica, Cakovec, Varazdin, Sisak, Karlovac, Gospic, Sibenik, Dubrovnik i Mostar.
  • ToTo96
    85
    Mislim da bi ipak trebalo malo pripaziti kod sirenja mreze shopova. Ako ih bude previse, postoji realna opasnost da se izgubi onaj efekt ekskluzivnosti i da cijela prica s vremenom postane manje profitabilna. Drugim rijecima, moze se dogoditi kontra efekt – puno troska, a premalo koristi.
    S te strane, Slavonski Brod je mozda i najbolja opcija jer je geografski smjesten idealno – prakticki u sredistu Slavonije, s odlicnim prometnim vezama, blizu granice, gravitira mu i cijela Posavina, a i ljudi iz Pozege, Nasica, dijela Vukovarsko-srijemske i Osjecko-baranjske zupanije lako dolaze. Uz to, SB ima snaznu bazu navijaca i dugu tradiciju privrzenosti Dinamu.
    Upravo zato bi bilo bolje imati jedan jaki i strateski pozicioniran shop u SB-u, nego rasprsiti resurse na previse lokacija i tako riskirati gubitak dugorocne odrzivosti sa prosipanjem resursa
  • Droljo
    20.6k

Nešto za nas koji nemamo instać?
  • Probirštift
    1k
    Ide neg je taman bilo održavanje imgbb stranice
  • NORTE
    18.8k

Bila je u prodaji na sjeveru protiv Istre.
    Da nekog ne zbuni, ovaj bijeli logo nije na jakni, potpuno je crna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.