• Rex Ramae
    3.9k
    Izgubili 5:1 od Borca i opet plaču da ih je sudac pokrao...klasika
  • Georginho
    431

Da, danas poprilično loš.
    Ni sjena izvedbe iz prvog kola protiv nas.
  • ZgDLions
    1.5k

Ozbiljna ekipa dobro posložena.
    Morata i onaj S. Roberto iz Bace ulaze ko rezerve, uz Smolčića naravno :grin:
    Morat će dobro zapeti da se nametne barem za ulazak sa klupe.
    Love klub ima i mislim da je komentator rekao da pucaju na još nekog, nebu mu bilo lako.
  • Goncalo Santos
    871
    Najdrazi nas Sammy Mmaee u pocetnoj postavi Qarabaga u prvom kolu njihove lige - izgubili su 0.1
  • Hectorharatti
    335
    vrbancic je ugasio pajazitija koliko god da je pogrijesio kod gola
  • Jos-Optimus
    7.4k
    Pa malo jesi zakurio, barem nda stani iza toga :) Razlika je Petko i Bati. Bati je mlad čovjek koji je lijepo otišao iz Dinama, po meni godinu prerano, ali nije da je malo bio tu. Ostavio je veliki trag i zavolio Dinamo, ja mu osobno želim da uspije i svakako se nadam da neće ispasti kao Ivanušec
  • Laugreano
    4.7k
    ali koliko sam puta govorio najljepše o Dinamu, da nikada ne bi išao u Hajduk...

Govorio sam joj da je lijepa, a ona se jebala s drugim :sweat:
  • Eduardo
    26.2k
    Za one koji nisu vidjeli Brunin slobodnjak.

• Noel
    15.7k

Koji je smisao ove teme onda? Onda nek se zatvori ova tema pa se ne budu više komentirali bivši igrači i treneri :smile:
  • rokikaciga
    5.6k
    Jedno je napisat da je mali bio na klupi a drugo ga opet sprdat da je samo za Hofenhajm sto si ti napravio svojim upisom
  • Noel
    15.7k

Nije bila šprdnja na njega nego na ekipu koja je ovdje trubila o Hoffenhaimu. Meni je žao kaj je odigral 9 minuta u dvije službene utakmice ove sezone ali to je moderni nogomet u liga 5ici.
  • El Madrigal
    589

Meni općenito je tema promašena, ali s obzirom na količinu upisa i komentara, tko sam ja da išta kažem. Ili se plače za prolivenim mlijekom ili se vrijeđa. Meni osobno...
  • jp23
    3.3k
    Ne znam jel već spomenuto, ali Boško Šutalo je na posudbi u Cracoviji. Jučer upisao prvih 10-15 minuta u 0-0 susretu protiv Piasta

Edit: Sopić dobio otkaz u Poljskoj
  • FazeN
    2k
    Petar Sučić počinje za Inter.
  • Pacho
    5.2k
    Jos uvijek ne vjerujem da smo lika koji s 21 godinom starta za Inter i reprezentaciju prodalu za onakav iznos. Hvala Maricu, poserem ti se u smjesu za vafle.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.