• Pacho
    4.2k
    Jos uvijek ne vjerujem da smo lika koji s 21 godinom starta za Inter i reprezentaciju prodalu za onakav iznos. Hvala Maricu, poserem ti se u smjesu za vafle.
  • ToTo96
    89
    1-0 Inter
  • Medvedgrad
    679
    Jos uvijek ne vjerujem da smo lika koji s 21 godinom starta za Inter i reprezentaciju prodalu za onakav iznos.Pacho

Prodan je za otprilike iznos koliko je Inter zaradio od ulaznica i ostalog na dan polufinala LP protiv Barcelone.
  • Zg123
    2.4k
    Dugo je trajao Sopic, iduca postaja bi mu mogli biti neki kozojebi u emiratima
  • ToTo96
    89
    Sucic assist
  • Omake
    11.6k
    Pero assist u prvom startu. Klasa!
    Vlasic kurac od igrača i pička od čovjeka
  • Pacho
    4.2k
    Sad nam se preostaje nadati da ce biti toliko dobar da ce neki od najbogatijih klubova doci po njega tako da bar od % uzmemo jos nesto znacajno.

https://streamin.me/v/f35bb755
  • ToTo96
    89
    Koji borac ovaj sucic, svaka mu cast, bit ce igrac od 60+Mil.
  • emilperska
    11.4k
    Baturina jučer 0 minuta.
  • NVKOD
    7.2k
    Hvala MaricuPacho

Marić: Za Sučića smo dobili realan iznos. Tko kaže da bi na ljeto ponuda bila veća?

Vizionar! Čovječe, sad kad pogledaš malo unatrag... nismo ni svjesni kakvog smo maga imali za sportskog direktora. Da nije bilo njega, Pero bi otišao džabe u Inter, ovako je izmuzao najviše što je mogao. Za to treba znanje, svaka mu čast.

Rijetko koji SD može imati sve pogođene transfere kao MM. Na svakom njegovom igraču smo višestruko vratili uloženo.
  • Pacho
    4.2k

Tko kaze da bi ponuda bila veca, a Naletilic kaze ovo:

- Zajedno s Cristianom Giuntolijem, tadašnjim sportskim direktorom Juventusa, sam radio na ponudi ‘Stare dame‘ za Sučića, ali Juventus nije mogao poslati ugovor u trenutku kada ga je mogao poslati Inter. Imali smo video poziv na kojem smo bili Giuntoli, sportski direktor Dinama Marko Marić i ja. Spominjali smo i cifre, ali Marko je zahtijevao da se taj sporazum realizira u roku deset dana, da se sve odmah potpiše. Giuntoli tada nije bio u situaciji da to može potpisivati u tom roku, ali je odlučio da uzme Petra Sučića. Juventus je čak bio voljan platiti više od Dinama, međutim u Dinamu su to htjeli riješiti u tom roku dok je Guntoli turbulentnu situaciju i u tom trenutku nije mogao završiti.
  • Goncalo Santos
    498
    Nadam se da se organi reda i zakona, kao i ljudi iz kluba bave analizom poslovanja doticnog.
  • DiddyGuela
    4.2k
    Davno sam rekao da je Sucic za Baturinu TV u boji pa su se neki cudili ko luda na muda. Eto sada Pero starter u Interu a Batica grije guzove na klupi Coma.

Za malog Sucica mi je drago kao da mi je rođeni brat. Decka nitko nikada nije gurao, dosao je iz nule i nametnuo se karakterom radom i talentom. Pravi primjer svakom mladicu koji pocinje iz nule.
  • Thor
    636
    Sopa neki dan dao intervju za domace medije,nahvalio poljake opcenito,klub.. ...par dana nakon toga eto cipela iz Widzewa. Naravno nije to medjusobno povezano ali jeb.poklopili se tak bedasto. :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.