• Mlađi referent
    14k
    Iskreno, s obzirom da su vlada i sudačka mafija na Hajdukovoj strani, mene je najviše strah da Plenković sad kad je skinuo 20 kila, ne obuče dres i osobno zaigra za Hajduk. Navodno je igrao košarku u mladosti pa bi mogao biti atletičan, a i tko bi onda imao hrabrosti suditi protiv njih?
  • Masto
    84
    menalo menalo ce to riješit
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    pa bi mogao biti atletičanMlađi referent
    Kaže se anemičan :joke:
  • crophantom
    1.8k
    Tolko panike, a ako nesto znamo za ovu skupinu igraca Hajduka, to je da sjebu i izgube sve kad je bitno.
    To su napravili preklani, lani, ove godine protiv Albanaca.
    Na nama je samo da ih našamaramo dole, a onda oni idući krug dolaze na Maksimir, a idu i na Rujevicu, dok su nama svi derbiji doma.
  • emilperska
    11.4k
    4 kola u kojima su igrali protiv top5 najgorih ekipa lige i to u čak tri na domaćem terenu, pa protiv koga i kad će dominirati ako ne kod kuće protiv Slaven Belupa Marija Grgurine?

A jbt panike i nervoze u pm.
    San Lorenzo

Igrali su s Istrom doma kao i mi i Osijekom u gostima kao i mi.
    Mi smo igrali s Rijekom u gostima i najslabijom ekipom u ligi (Vukovar doma). Ok, naš je nešto tezi raspored. Ali oni su odradili u tome svemu 4 europske tekme i 2 teza i daleka gostovanja te odradili HNL tekme bez Livaje.

Sprdajte se s pesimizmom, ali upast cemo u istu zamku kao lani kad smo imali 6 0 0 prije nego nas je ritam od 2 tekme "nagradio".

Imamo u kadru 2 krila od kojih je je jedno Hoxha, a drugo Špikić u nastajanju i osjećamo se nadmoćni nad tovarima s Livajom.

Dosta našeg optimizma htio si to dio ekipe ovdje priznati ili ne se bazira na tome da će se jogurt raspast, a Rijeka rasprodat, a mi smo stabilni.

Jbg nije se desilo.
  • Georginho
    381
    A Vrbančić danas ni sjena one partije protiv nas. Očito je bio motiviran jako dokazati da je trebalo biti mjesta i za njega u ovom Dinamu. Nažalost kasnijim partijama, pogotovo današnjom, pokazao je da trenutno još nije na razini Dinama.
  • Filip 91
    1.8k
    Penal za Varaždin.
  • Mali Zeus
    19.1k
    E da, Lisicu ne zovemo više Lisica nego Špikić vol. 2. Cool.
  • Mlađi referent
    14k
    Rijeka puno prelako pušta ove ulaske u zadnju trećinu

EDIT; penal za Varaždin
  • crophantom
    1.8k
    lani nismo bili na 6-0-0, nego na 4-1-1, sa izgubljenim derbijem doma na Maksu i blijedom 0 na Rujevici.
    Samo da te korigiram. Da smo krenuli kako si rekao lani bili bi prvaci :)
  • Zambatine škude
    3.6k
    Slažem se s Perškom. Mi tek trebamo vidjeti kako će se reagirati kad se otvori drugi front.

A i ne smije se ponoviti greška od lani pa ne definirati sekundarnu rotaciju koja će morati u tom periodu ponijeti puno veći teret.

Imamo u kadru 2 krila od kojih je je jedno Hoxha, a drugo Špikić u nastajanju i osjećamo se nadmoćni nad tovarima s Livajom.emilperska

I Hoxha i Špikić bi bili Hajduku drugi najbolji ofenzivni igrač i to poprilično uvjerljivo. Ne treba pretjerivati.
  • Mr Anderson
    13.7k
    Ja se ne sjećam da smo ih ikad dobili 4 puta otkad je Lige 10.Raul

Za sve postoji prvi put. Najbliže smo bili 2020/21 s omjerom 3-1-0 vod vodstvom Mamića i Krznara, svaki po 2 puta. Te sezone smo i najduže ostali u Europi.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Sprdajte se s pesimizmom, ali upast cemo u istu zamku kao lani kad smo imali 6 0 0 prije nego nas je ritam od 2 tekme "nagradio".emilperska

Tko će upasti, mi forumaši? Misliš da će ono kaj se tu piše utjecati na momčad? Ono čitat će zonu i biti nadmoćni, opustiti se i dopustiti ajduku da nas pobijedi?

Uostalom, neki briju da smo super, neki da budemo oprezni i to je forum, a ti tu o nekim zamkama i naravno o svojoj omiljenoj temi, krilima tj. budimo pošteni Lisici.
  • Dadox
    823
    Bilo bi dobro da Fruk i Janković ostanu za tekmu s Hajdukom.Možda im nešto otmu dolje.
    Edit. Đalović je takav cirkusant da ga nemrem gledat više…
  • Crni86
    14.4k
    a i da rijecani dobe varazdin pa da odu dole sa -5, a ne -7 ili -8.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet