• Mali Zeus
    19.1k
    Ne bi trebalo biti straha, ali ih ne bi trebalo ni potcjenjivati, za sada je mrtva trka s njima, a Rijeka ako se ne digne uskoro teško da će pratiti, tim više ako Mišković još nekog proda.

Nije da Osijek nije imao šansi danas, al valjda će i on jednom zabiti.
  • NVKOD
    7.1k
    Livaja komentirao gol, najavio derbi pa progovorio o žutom kartonu: ‘Mlad sudac, ne znam zašto mi ga je dao...‘

Sudac, može te biti sram! Kako se usuđuješ davati opravdane žute kartone? Nema na more.
  • Fatos Beqiraj
    35
    2 asista u 4 kola, 4 pobjede sa Lisicom u prvi 11, dosa iz Istre, samo moze biti jos bolji ima 22 godine, i savrseno je uigran sa Valincicemi samim tim i njega cini boljim, dok novi igrac nebi bio nikako. I neki i dalje pricaju da je los i treba zamjenu.
  • Crni86
    14.4k
    Realno naravno da ce svi protiv nas vise grist. Mi smo rusili velikane, dok drugi ispadaju od dinamo citya.

Ja sam iskreno bio uvjeren u to da hajduk nece izbuc sva 3 boda u osijeku. S obzirom na tekmu osijeka protiv nas pa i protiv rijeke, ocrkivao sam pobjedu osijeka i to pogotovo jer se vratio Jakupovic.

Sad ne znam da li ta dva prva kola nisu bila pravo lice osijeka ili je hajdug ipak malo kvalitetniji nego sto sam ga smatrao.
  • don
    15.4k
    Bamba se ozljedio
  • Droljo
    20.5k
    Bamba se ozljediodon

Jel to nama dobro ili loše?
  • Ivan0302
    1k
    Moze link za rijeku ako netko ima
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Rijeka ako se ne digne uskoro teško da će pratitiMali Zeus

Realno, Rijeka ako danas ne dobije to je 99% gotovo, 7 ili 8 bodova za dvije lovine. Okej, prošla sezona nas uci da nikad ne reci nikad, ali uz njihovu europu još mislim da nemaju realne šanse
  • Mali Zeus
    19.1k
    Jel to nama dobro ili loše?Droljo

Čovjek baš dobro igra.
  • hardek
    5.7k
    hajdug ipak malo kvalitetniji nego sto sam ga smatrao.Crni86

Ja bi prije rekao ovo drugo al ne znam jel se smije izjaviti ovo s obzirom da ovdje objektivnost baš i ne prolazi. Realno Garcia radi (u HNL-u) jako dobar posao kada uzmeš u obzir kakav mu je kadar. Ja sam iskreno očekivao 2 kiksa već, prošlo kolo protiv Slavena zbog putovanja u Albaniju i danas protiv Osijeka al izgleda da ce biti tvrđi orah ove godine.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Protiv Rijeke će ići s obranom Raci - Mlačić, Rijeka ak to nemre iskoristiti onda kvragu sve.
  • Georginho
    380
    Najslabija partija Osijeka u prva 4 kola. Šteta da je bila baš protiv Hajduka.
    Ali kako god bilo, Hajduk isto 4/4, uz samo 1 primljen gol do sada. Koliko god im igra djelovala jadno, treba respektirati taj dio. Vjerujem da će ipak do završetka prve rotacije naša prednosti biti 5-6 bodova. Treba ih samo dobiti dolje u 9. kolu i ubiti im svaku nadu u startu.
    Sudac je danas pustio oštriju igru s obje strane, možda i preoštru, ali je držao barem ujednačen kriterij.
    Kohorta je danas navijala bolje nego protiv nas. Bilo ih je i brojčano više. Torcida nije pokazala ništa posebno. Malo transparentom provocirali Kohortu, ali to je to. Hajdukovaca na Opus areni nije bilo ni približno kao nas, ali ni blizu.
    Ivušić je rijetko gadljiv tip, nije ni čudo da je završio dolje. Baš su ljigava ekipa u kompletu.
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Gdje je nestao Yankov?
  • Jurki
    19.2k
    Sad ne znam da li ta dva prva kola nisu bila pravo lice osijeka ili je hajdug ipak malo kvalitetniji nego sto sam ga smatrao.Crni86

Tesko je za reci, ocito su nakon tih 2 kola, dobre igre ali mrsavog boda za njih upali u rupu.
    Danas su stvarno odigrali kriminalnu utakmicu i danas bi i raspali Belupo odnesel bodove iz Osijeka.
    Meni tovari nisu odigrali apsolutno nist kaj je vrijedno spomena. Malo bolje poslozena ekipa bi ih dobila.
    Sere ih rezultat bez neke igre, al bu i to stalo.
    Problem je kaj nam je liga teski krš, ali sad krece vrijeme pojacanja za Hnl sirotinju. Vjerojatno ce se svi pojacati, neki treneri dobiti cipelu. Pa se budu svi stabilizirali.
    Svake sezone je tak.
  • don
    15.4k
    Jel to nama dobro ili loše?Droljo

dobro s obzirom da je Bamba trenutno najbolje krilo lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet