• San Lorenzo
    21.3k

Ova situacija nije crveni samo zato što ga je promašio...ali se definitivno radi o vrsti idiotskog starta kakvih smo se nagledali na otvaranju sezone, u punom trku otvorenim džonom...ako već spominjemo hipotetske situacije i šta bi bilo da su situacije obrnute, da su situacije obrnute već bi postojala anketa ili dvije 'Je li igrač Dinama ovdje trebao dobiti crveni karton?'
  • hardek
    5.7k
    Da ga je pogodio bio bi čisti crveni karton bez dvojbe. Moja poanta je da ne možemo secirat svaku agresivnu namjeru koja nije rezultirala udarcem i za to linčovati suce. Za to imamo dovoljno materijala i bez toga. Ja sam prvi bio nezadovoljan suđenjem protiv Vukovara, ali ako je netko zbog ovoga nezadovoljan suđenjem jučer, mislim da nikad neće ni biti zadovoljan jer ovo je u HNL pojmovima utakmica za 8,5/10 što se suđenja tiče.

Bitno je da sudac ima odreden kriterij koji vrijedi za obje strane, a nekih pogrešaka će uvijek biti.
  • Sajla
    12.7k
    kontra se može zaustaviti i žuti karton se može zaraditi i na manje opasne načine. Radošević je dobio žuti apsolutno zasluženo. ali to nije bilo uklizavanje nego skok u nogu, potpuno nekontrolirano. prije je desna noga Radoševića bila u kontaktu s desnom nogom Ljubičića nego lijeva Radoševićeva noga s podom. to su bilo normalni faulovi u vremenu kad je Boban bio igrač ili ranije, ja to ne želim gledati ni od naših ni na našim igračima.
  • Crni86
    14.4k
    Pricajte decki vi kaj ocete al ovo je neoprezni start. Boli mene fifi di je noga. Kasnis decec i to dobrano, crveni karton sluzi da te malo lupi po glavi da se takve pizdarije ne rade kako bi se igraci sacuvali od povreda.

Kad ce se kartoni pocet dijelit da se igra i igraci zastite bit ce sve okej. Ovako cemo gledat makljazu u ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.