• Kujtim Shalla
    6.2k
    Opet nas ovaj krade , usro se debil .cist faul na villaru
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Var soba ostala bez struje,tovarska posla.
  • Zagi
    11.4k
    Ajmo dalje.
    4 minute gledanja VARa koji nije u funkciji.
    6 minuta nadoknade.

Marš stoko.
  • Crni86
    14.8k
    Nemojte sad nis pisat o sudenju. Bili ste svi tiho kad smo pobjedivali. Sad isto budite tiho.

Kad smo trebali pricat o sudenju i kad se vidlo sta nam se radi, apsolutna tisina samo zato jer smo pobjedivali. Pa evo danas opet jeben kriterij ercega.
  • Zagi
    11.4k
    Nismo svi. Nemoj zajebavat.
  • kajsitilud
    928
    Kaj bi bili tiho? Od 6 minuta igralo se mozda dvije. Prva sramota je 6 minuta, a 4 minute se gledalo jel gol McKenne. Uzmi jos 2 gola i 10 zamjena… Ovo je veci disasterclass od sudenja od Bela prosle godine protiv Gorice, 2:2.

Cista sramota ko je nama najtalentiraniji sudac.
  • FrodoJePurger
    451
    stari moj sama činjenica da je ptodužio samo 6 minuta je kriminalno
  • Crni86
    14.8k
    oni koji jesu nek budu tiho. Nek ne kmece sad. Jer kmecanje upravo i je to - sutis dok ti je dobro, a onda vices kad ti vise nije dobro. Isto ide i klub, ne zelim cut u izjavama spomen suca. Imali smo 4 kola di nas se ubijalo sudackim kritrijem da nesto kazemo - sutili smo. Sutite i sad.

Tipicni tovarski sindrom.
  • Pacho
    4.5k
    6 minuta nadoknade nakon sto se 4-5 spizdilo samo na provjeru zaleda. Dva gola Varazdina, hrpa izmjena, a onda jos i 2 minute od tih 6 potroseno na penal. Mrs u picku materinu.
  • Nogo
    9.1k
    Screenshot-20250830-230233-24sata.jpg

Gdje su linijeeee?????
    Ovo je sve odokativno jbm li vam više VAR i sve.
  • Crni86
    14.8k
    Znate kaj je najjace… minutu nakon ove situacije dolazi obavijest da je var izvan funkcije hehe
  • nwankwo646
    749
    je al ravnalo ne prati perspektivu terena
  • nwankwo646
    749
    Postoji li ijedna liga na svitu u kojoj se ne prikažu linije??? Pa šta je ovo kod nas???
  • kajsitilud
    928
    istina, tek sad vidim liniju 16 m. Kak je pimplavo full sam zumiro i najebo se dok sam to usliko. Onda mu se jos vise sjetim familije u nadi da je i to sjebo.
  • Kumerle
    1.4k

Mislim da onda tek nije.
    I tko ce odrediti tu milisekundu kad je lopta odvojila se od noge? U ovoj situaciji pola sekunde radi razliku pola metra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.