• rokikaciga
    4.9k
    Mrkcana kod duela sa Livajom prije nego je izasao van.
  • SAS1987
    18.5k
    Ovo je prvi put da Tovari otkad je Hrvatske kreću s 4 pobjede u prva 4 kola, ide sad ekstaaazaaaaFazeN

Pogotovo kad se sjete da je i Rijeka lani sramotno ispala iz europe pa osvojila naslov :lol:
  • Dubbbrava
    1.1k
    Ugasio sam na 0:2 , jel spomenut službeni broj gledatelja?
    Siguran sam da je tu al pari s nama od sinoć
  • Odani Zgd
    794
    Osim Rijeke,sve momčadi su teški odron,tako da se ne trebamo nadati da će netko tovarima otkinut bodove i time nama pomoći ove sezone.Mi ovisimo jedino sami o sebi,ne treba se voditi nekakvim kalkulacijama.Moramo ih razbit u derbiju kako god znamo i smirit euforiju
  • Marc
    531
    Dobro došli na zona Hajduk… jbte led koliko i kako o njima pišete ko da su Real Madrid… hvalospijevi o tovarima.. da barem u pola imate toliko vjere i podrške prema našim igračima.. krenuo čitat i ne mogu više stvarno kakve komentare imate..
  • KtcGoat
    1k
    Ovaj je bas ustopao svaku sekudnu(neka je)
  • Zvonkec
    335
    Nakon nas i kraja prošle sezone ni blizu nisam mislil da bu roman prvi letil ali nakon zadnje 2 tekme opasna kandidatura
  • Mr Anderson
    13.7k
    ne mora biti -20, bitno je da budemo prvi, a biti ćemoJos-Optimus

A bit ćemo prvi, ali ne smije biti opuštanja niti podcjenjivanja.
  • Keyser Soze
    15.8k
    Isto kao što nisu normalni ovi koji ih hvale i strahuju, tako nisu normalni ni ovi koji pišu da su za kurac. Igraju jednu utakmicu tjedno, liga je odron, u dugu su, a dovode 2 Španjolca, imaju 12/12 kao i mi, igraju dobro, jedini naš konkurent
  • mosad
    1.7k
    Bit će gušt jebat im mater četri puta ove sezone
  • Laugreano
    4.6k
    Glupi šarani
  • Jurki
    19.2k
    Neke trenere bi trebalo poslati na psihijatrijsko vjestacenje.
    Pa kog vraga delaju na pripremama kad nemreju gol dati vec 4 kola.
    Kak je netko napisal mogel bi se Zekic brzo vratiti u Osijek. I to uskoro.

imaju 12 od 12 ali isto tak ih sere rezultat kaj to nije normalno.
    Nisu me tovari uopce impresionirali s necim.
    Puknuli danas 2 puta prema golu i zabili 2 komada. To su isti oni tovari koje je Dinamo City napenalil nedavno.
  • vjeko1701
    17.9k
    Treba vidjeti još jedno kolo. Generalno bi ih Rijeka redovno spustila usred Poljuda kad god su krenuli u neki nalet. Ako njih dobe idući vikend, više manje onda da, jedini konkurenti.
  • Noel
    15.2k
    Jedino vrijedno u današnjoj utakmici je sudac. Stav i znanje. Iznenađenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet