• Sibirski plavac
    5.8k
    Kemal Ademi kad vidi nastupe Tourea: "Finally a worthy opponent, our battle will be legendary!" :cool:
    :fire:
  • Krizy
    60.7k
    Po prvi put otkako se igra Liga 10 i Dinamo i Hajduk su na maksimalnih 12 bodova nakon četiri kola.

Po prvi put nakon 2006./07. i Dinamo i Hajduk su na maksimalnih 12 bodova nakon četiri kola.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Biti će zajebano ove godine s Hajdukom, ova dva Španjolca koji im dolaze su ozbiljni igrači… Još, ako se Rebić digne…. Mislim da nam treba i dalje fizikalije u vezi i kvalitetno krilo…
  • Chess96
    242
    Mislim da bi Toure mogao bit najgori tip koji je ikad imao nekakvu korist od nogometa.Mlađi referent

S obzirom da je u Osijeku bio izvjesni Kemal Ademi, mislim da nije ni najgori tip koji je igrao u Osijeku.
  • vjeko1701
    17.9k
    Bome ga opasno ugrožava.
  • Droljo
    20.5k
    Išao pogledati gdje je Toure igrao sve i eto. Pogodio je neki put gol u životu izgleda. I prošao klubova :lol:
    Screenshot-2025-08-24-20-29-47-965-eu-livesport-Flash-Score-com.jpg
  • tp1997
    1.9k
    Možemo ih sprdati zbog Dinamo Cityja koliko hoćemo, ali tovari će nam biti ozbiljna konkurencija ove godine.

Objektivno, dižu se u igri, imaju 12/12 i primili su samo jedan gol u prva četiri kola. Španjolci koje dovode, pogotovo Guillamon, su izrazito ozbiljni igrači (uostalom, kad im se pogleda karijera, ništa lošiji od Villara), i to upravo na dvjema pozicijama koje su im najkritičnije. Rebić na 60% svog punog kapaciteta je među boljim HNL krilima.

Mi smo krenuli vrhunski ali naprosto nema mjesta opuštanju ili podcjenjivanju tovara. Do derbija moramo biti 100%tni, inače eto njih (uz pogurance koje će dobiti ako zatreba) na +2 ili +3 uoči našeg gostovanja dolje, i eto opet nervoze kao prošle godine.

Apsolutno moramo biti zadovoljni onime što je Dinamo pokazao u prva četiri kola, ali praviti se da su ovi za kurac i samo što se ne raspadnu je deluzionalno.
  • din
    961
    Gledati sebe i onda će nam biti baš svejedno za druge..
  • crophantom
    1.8k
    Jbg, mi imamo 8 tekmi vise i vidjet cemo dal Soldo, Mudri I ta ekipa mogu rješavati slabije HNL tekme, inace cemo biti u nervozi, tu će nama biti ključ.
    Za prvih 11 se ne bojim, tu smo daleko najbolji po meni.
  • NitkoBitan
    30.8k
    Opusteno, pa mora biti barem malo kompetetivnosti u zraku.
  • Mr Anderson
    13.7k
    ne vidim neko pretjerano odusevljenje za razliku od straha koji isijava na zoniPaggini

Ja nisam nigdje vidio da isijava strah na Zoni, pa me zanima gdje si ti vidio.
  • don
    15.4k
    uglavnom me boli ona stvar za hajdug, mi moramo gledat sebe. Prvak će ovisit samo o Dinamu ka i prošle godine, ako mi budemo dobri, drugi ne mogu bit bolji od nas za titulu.

ako mi ne uzmemo titulu sa ovolikim budžetom i ulaganjem u transfere, nacrtat šumu i izgubit se u njoj. Jer u tom slučaju se bojin i zamislit kakvi bi bili da nam je financijska situacija poput hajdugove.
  • Mlađi referent
    14k
    Van logike, jer bi Rijeka mogla bit pod kočnicom, a Varaždin je loše ušao u sezonu, očekujem tekmetinu od Rijeke i Varaždina. Kokice i pivica spremni.
  • Fatos Beqiraj
    35
    Šta ste se poplasili, pa to je i dalje Hajduk.
  • Paggini
    66.5k
    nisam nigdje vidio da isijava strah na Zoni, pa me zanima gdje si ti vidio.Mr Anderson

Pa 20 stranica o tome kako su dobri je meni jednako strahu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube