• Boycie
    3.3k
    katastrofa je jucer bio izbor velicina, obicno svaki put kad udjem uzmem nesto, ovaj put 0 bodova. Propustene prodaje imamo na izvoz.
  • Fantom
    633
    Kojeg novog, ovo kaj imamo ili nekaj kaj nije došlo?ZgDLions

Upisi na webshopu plavko u trazilicu, to je novi.
  • T90d
    2.1k

Za djecu nije bilo svih veličina, za sebe sam uspio naći dvije majice i kratke hlače.

Što me iznenadilo, da su na 6-7 ljudi u trgovini zatvorili kabinu za presvlačenje (3 ih je stajalo na kasi za plaćanje), jesam se trebao skidati u trgovini da isprobam trenirku? Poseban pozdrav starijoj plavoj gospođi sa naočalama, neka se ugleda na ostale tri kolegice što se tiče pristojnosti, ljubaznosti i pomoći.

Nadam se da će klub skoro dobiti pravi veliki shop, gdje će biti veličina na lageru, pa čak i od "stare" kolekcije kao primjerice Majica Dinamo 3D štik.
  • Mlađi referent
    14k
    Upisi na webshopu plavko u trazilicu, to je novi.Fantom

Plavko je nekad imao svoj instagram, hoće to ići na brisanje, reaktivaciju ili će ostat ovako?

Iznenadim se svaki put kad vidim koliko je Plavko popularan, ali fora je priča.
  • ZgDLions
    1.5k

To imam, mislio sam da nekaj najnovije još stiže.
    Daj neki hint za legače, nije vazan datum nego kaj bi odprilike bilo.
  • PetkoDaniOršaGol
    676
    @Fantom dajte neku sa lavljom glavom, onak u frontu, dok riče.
  • Filip85
    601
    Volio bi one mini dresiće, ovog tipa, može i bez hlačica, samo gornji dio https://store.liverpoolfc.com/76785-35300

i naravno da ima mogućnost izbora imena i broja iza.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Jučer bio u Z centru, taj novi shop se čini dosta veći od postojećih, bar izvana.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Znaci plisanca vise nece biti?
  • Sajla
    12.7k
    zato će se zvati d-land, jer će biti više od trgovine
  • NitkoBitan
    30.8k
    Znaci do kraja godine cemo u Zagrebu imat ducane u Ilici, kod stadiona, u Areni, Cityu East i Z centru, po meni odlicno pokriven grad i vise nema potrebe za daljnjom ekspanzijom.

Kvadratura i kapacitet skladista je problem i nadam se da ce vec mozda na Kranjci shop imat dostojno velik prostor, a za novi Maksimir se ne bojim, to ce bit perverzija.
  • Filip85
    601
    meni odlicno pokriven grad i vise nema potrebe za daljnjom ekspanzijom.NitkoBitan

A CCW ?
  • Zagabria
    312
    Z centar taj dio pokriva.
  • NitkoBitan
    30.8k
    West i Z centar su doslovno jedan pored drugoga.
  • jedan u nizu
    15.1k
    Samo se nadam da ce shopovi biti veci, jer ovo sve je uzasno premalo.

Prvi put sam usao u shop na Ilici, i kako se taman preselio tamo, mislio sam da je prostor dobar, kad ono malen.
    Ajde nije bilo skoro nikog unutra pa sam obavio shoping.

Sljedeci moj odlazak u shop je bio u onaj na stadionu, i mislio sam da je to tamo dost veliko, jer je ipak na stadionu, i kako su uvijek redovi prije tekmi, mislio sam da je nesto normalno.
    Kad ono, nemozes se okrenuti, kako sam usao, tako sam i izasao.

Sad zadnji put sam isao u Arenu, i kako su uvijek govorili da je taj najnoviji, da je najbolji, reko pa valjda je tamo nesto normlano.
    Kad ono i tamo, kutija sibica. Htio sam isprobavati nove majice, kupiti par artikala, ali na kraju sam kupio samo jednu stvar koju nisam trebao isprobavati, te izasao van. Bilo je 4-5 ljudi unutra i za taj prostor je bila prevelika guzva, a da ne pricam o cekanju za isprobat u kabini.

Mozda ja jesam posebna patka i cangrizavi lik koji ne voli guzve, ali sam svaki put pri izlasku cuo druge ljude kako komentiraju, okrecu se i ne kupuju nista jer fizicki ne stanu unutra i nemaju vremena tamo biti.

Premaleni prostori svuda. Premalo artikala izlozenih, imas dojam da imas na izbor samo 5 artikala za kupiti.
    Evo po sebi znam da bi kupio jos nekoliko artikala pri svakoj posjeti shopovima, ali na kraju sam od 3 dolaska, kupio samo dvije stvari.

Nadam se da ce novi shopovi biti ducani normalne velicine, gdje cu se bez problema moci setati pola sata, izabrati 5-6 artikala i kupiti sve sto zelim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.