• NitkoBitan
    30.7k
    Ako si neki insajder ili imaš utjecajFilip85

:rofl: On je level vise!
  • Fantom
    624
    Ja sam napravio majicu :lol:
    Potrudit cemo se napravit i V2.
  • Mihael2305
    354
    Taman došo iz Koprivnice u Zagreb, prolazio kroz city na žitnjaku i vidio otvorenje d shopa 30.8.
  • Filip85
    596
    Hoće biti onih božićnih vesti na zimu ?
  • FazeN
    1.6k
    Ja sam napravio majicu :lol:Fantom

Napravi i sliku McKenne i Domingueza za mreže, gorilo bi sve kakav beton imamooo
  • Fantom
    624
    Hoće biti onih božićnih vesti na zimu ?Filip85

Naravno
  • Fantom
    624
    Taman došo iz Koprivnice u Zagreb, prolazio kroz city na žitnjaku i vidio otvorenje d shopa 30.8.Mihael2305

Da, i u novom ruhu je interijer.
  • T90d
    2.1k
    Pogledao danas uživo majicu sa Banom u Areni, nažalost nije bilo moje veličine, majica je top, a bila bi savršena da je grb išao na leđa uz kragnu, a Ban na prednju stranu.

Žena i suženi izbor brojeva su me spriječili da ne ostavim plaću tamo.

Pitanje, je li se razmatra opcija torbice oko struka i preko ramena (popularne pederuše) u crnoj boji sa malim d? Nešto slično kao što grupa ima i ZG Rules.
  • ZgDLions
    1.5k
    Čekamo Vedrana Klemensa da iščarobira nešto.

On je ok, više je ilustrarator i dizajner, ali fino radi, mislim da je naljke za pivu radil i bile su fora.
    Meni je ok da se ide u širinu pa da ima svega, a ne samo po grbu i Dinamu lupati na različitim majicama.
    Ko je radio ruku sa šalom, top mi je?
  • Fantom
    624
    On je ok, više je ilustrarator i dizajner, ali fino radi, mislim da je naljke za pivu radil i bile su fora.
    Meni je ok da se ide u širinu pa da ima svega, a ne samo po grbu i Dinamu lupati na različitim majicama.
    Ko je radio ruku sa šalom, top mi je?
    ZgDLions

Ja sam ruku.
    Klemens nam je novog plavka radio, super je.
  • ZgDLions
    1.5k

Kojeg novog, ovo kaj imamo ili nekaj kaj nije došlo?
    Ak oćeš da te ne davim imam nekaj kaj bi se dalo super iskoristiti.
    To je nama lik radio, ali umro je prije desetak godina i nema nikakvih autorskih prava.
    Vidim da ti super ide dizajn i ti bi to sigurno top napravio.
    Ak te zanima imam doma na zidu pa ti pofotkam i pošaljem na privat.
  • Crusades
    18.2k
    Brutalna je nova kolekcija :fire: napokon imamo raznovrsnu ponudu u shopu.

Još bi volio kad bi bilo više ovih "sitnica" poput podmetača za čaše, samih čaša sa grbom i takvih stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.