• Droljo
    20.5k

Za batistutu ili ronalda je...
    A kule je isti inzaghi :lol:
    Čak je i pipo znao štopat loptu...
  • rokikaciga
    4.9k
    I opet ima skoro 300 golova u karijeri. Eh da nam je takav kurac od igrača pa da zabije 300 golova u karijeri za Dinamo....
  • znajdatevolimja
    1.6k
    A kule je isti inzaghiDroljo

Znam da se salis, ali isuse dragi boze... :lol:
  • Keyser Soze
    15.7k
    Kule je savršen drugi napadač i na tome treba ostati. Nadam se ove sezone bez slavlja kao protiv Istre prošle sezone.
  • Crusades
    18.2k
    Joško Jeličić:

"Treba li Kulenović igrati? On je zagrebački dečko, koristi minutažu na vrhunski način. Ali na početku i na kraju, Dion Drena Beljo je bolji nogometaš od Sandra Kulenovića. Amen. Kulenovićevo kretanje unutar 16 metara je sjajno i za primjer, ni Beljo nema takvo kretanje i napadanje prve stative.

Ali sve izvan kaznenog prostora - Beljo je bolji igrač od Kulenovića. Međutim, Sandro ima svoju poziciju i ako je zadovoljan, on je blago. I po svojim golovima i minutaži, on je nadprosječan. Samo treba zadržati mir. Rotirat će se."
  • rokikaciga
    4.9k
    Napokon jedna realna i pametna od Joska
  • Zagi
    11.3k
    Neda Kule da se Beljo previše odvoji.
    4:3 za Belju, Kule se fokusirao na gol po minuti statistiku.
    Samo trpaj!
  • rioda
    10k
    Kule 3 gola u samo 74 minute kroz četiri kola :clap:
  • Dino
    4.3k
    Svaku utakmicu imam sve veći rispekt za ovog lika iako me bezbroj puta u životu iznervirao. Daj Bože da nikad ne spusti ovaj tempo.
  • Dr Hofmann
    4k
    Ovo je baš idealna situacija za igrača poput Kulenovića. On meni nije nikako za prvog napadača Dinama, ali Sunce mu jebem trpa lik s klupe. Kao da je nekako rođen za pola sata igre max
  • KristijanHR
    174
    Ovom momku treba dati više podrške!!
  • jedan u nizu
    15k
    Ovakva uloga Kulenovicu je skoro pa idealna.
    Beljo nam je prvi napdac i drugaciji tip od Kulenovica, a drugaciji i od Petka.

Kada smo imali Petka, igra se podredivala njegovom nacinu igre, i onda kada covjek nije igrao 70% utakmica, to je sve palo na Kuleta. Kule je skroz drugaciji tip igraca od Petka i onda nije dolazio do izrazaja.
    To nije igrac koji ce stopati loptu (nazalost), koji ce zadrzati loptu, navuc dvojicu na sebe, odigrat pas i sudjelovati u kreaciji igre. Zabio je golove ali je ostao popljuvan. Zasto? Pa upravo zbog toga. Nije tehnicki potkovan, nije kreator i nije mogao sudjelovati u takvom nacinu igre.

Danas je nas stil igre nesto drugaciji. Beljo je za sada meni odlican. U nekoj poluprilici dode do suta, i to bude ozbiljan sut, nogom ili glavom. Nesto sto od Kulenovica ne mozemo zamisliti, i sto nismo vidali prosle godine, pa nam je ovo osvjezenje.
    Ali kada Kule ude, puno lakse se prilagodi toj igri, i momcad njemu.
    Cesce se kreiraju prilike napravljene za napadaca, pa on, ako je na pravom mjestu, psopremi loptu u gol.
    I to je ono sto trebamo od njega.

Siguran sam da ce vecinu sezone ulaziti sa klupe. Siguran sam da ce i dovoljan broj utakmica startati od pocetka, i da ce imati dobru sezonu.

Kule nije tip igraca oko kojeg cemo graditi igru.
    Ali je vise nego zahvalan tip igraca koji ce iskoristiti priliku ako se igra/momcad imalo prilagodi takvom tipu napdaca.
  • rokikaciga
    4.9k
    Mislim da nije ni toliko do razlike Beljo-Petko vec do ostatka ekipe. Sad imas Lisicu i Valincica koji ce 20 puta na utakmici ic probit stranu i centrirat, imas Misketa koji nije razapet, Ljubu i Villara umjesto Ademija, ljevo ti je Vidovic umjesto Pjace...i samim tim se ne ocekuje od Kuleta da "bude Petko" vec samom konstrukcijom ekipe se Kuleta stavlja u njegovo prirodno mjesto - u 16 metara. Kule je majstor kretnji izmedu linija, da nade centimetar prostora izmedu stopera i ako imas toliko talentiranih igraca koji ti mogu podvalit, centrirat loptu pa i zabit ces golove i bolje ces izgledat na terenu. On samim time sto ne mora prilazit i sudjelovat u igri toliko se ne trosi i moze vise pritiskat.

Samo naprijed Kule!
  • Jaro
    10.7k
    pa ostatak ekioe se mogao tako sloziti zbog razlike Petko-Beljo. Kome bi ubacivali Vakincic i Lisica da je Petko na 30m i dalje, i gdje bi Misic s loptom u tom slucaju. Potpuno drugacija momcad je ona slozena oko Petkovica i ona oko "standard" napadaca. Petko je realno bio problem svih ostalih napadaca jer su oh treneri htjeli silom pretvoriti u kopiju Petka. Ni jedan nije imao ni priblizno neki plan b za igru bez Petka... Tu naravno, ne krivim Petka - nije on Inzaghi, krivim trenere koji su si dali komociju znajuci koliko Petko moze "sam" na svoj potez rijesiti i nisu se ni trudili napraviti neki plan b - pa csk ni u doba kad ovog nije bilo zbog ozljede... Tu je Kule (a djelom i Kanga) ispao truba jer, eto, nije Petko...
  • ShanKu
    1.8k
    Kaj je ono pokazivao kod proslave svog gola, prema Demonima (ili prema kameri)? Sad gledam sažetak pa..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet