• PetkoDaniOršaGol
    674
    Oko Dinama će se uvijek dizati prašina. I kad je sve dobro, a posebno kad nije, Dinamo, njegovi igrači i sve oko Dinama uvijek će biti na meti. Na meti dobronamjernih jer ga jednostavno previše vole, a na meti zlonamjernih jer ih žulja i smeta kad mu ide dobro ili se naslađuju kad mu i najmanje krene po zlu. Najbolje se ne obazirati i nastaviti ovim dobrim putem na kojem smo sad. Jebi ga, Dinamo je institucija i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Vrijeme Stojkovića tek dolazi. Kova ga pametno dozira, vjerujem da ga nakon Petkovićevog ispada još i bolje paze i s vremenom će izrasti u novu plavu zvijezdu. Dobro je sve, idemo dalje. Sitne duše mogu da nam puše.
  • Crusades
    18.2k
    Kakva lopta za Vidovića kod penala. Ne znam jel bolje to ili Gabijevo primanje.

I to opet kad su zamijenili mjesta, Stojke se izvukao na stranu, a Gabi ušao u sredinu.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Meni je suludo poraditi stojketa i Villara kaonsto novinari baljezgaju. Ako igra villar ,ne igra stojke i obrnuto. Nigdje veze ,jer su totalno razliciti tipovi igraca. Stojke je po meni zamjena za baturinu,i to mu je najbolja pozicija. Moze se mjenjati sa Vodovicem eventualno. Jucer ogromna energija. Bilo ga je svuda . Opravdao ulogu startera . I tu mora i igrati,nikakav krila i zajebancije
  • Zagi
    11.3k
    Potpuno mi je nejasna fascinacija ovim igračem.
    Nije loš ali za dinamovu 10ku, nije to to.

Doduše, jako dobar u tranzicji i kao đoker s klupe.

Ova kampanja koja se vodila da Stojke mora igrati u prvoj... Ne mora..
  • miro
    7.3k
    Naravno da mora, to nam je najbolji igrač. Nemoguće da sam jedino ja primijetio koliko se disciplinirao po pitanju forsiranja riskantnih dodavanja i šuteva iz svih pozicija? I to u roku 2-3 utakmice. Kažem, najjači igrač u Dinamu, samo nek igra
  • Zagi
    11.3k
    Desetka završi utakmicu koju mi dominiramo sa nula opasnih dodavanja i udaraca po golu i to bumo nazvali disciplinom?
    Riskantno je samo ako ne prođe.
  • Madness
    42
    nije nam to najbolji igrač.
  • Masto
    82
    po meni ima najviše potencijala to postat
  • Madness
    42
    tu se donekle slažemo.
  • Maximo
    806

Je, slab je...a nije on tipična desetka, ima udarac ,nekad ok proigra, ali po pitanju 1 na 1 igre ništa, on je neki hibrid krila i 10, recimo vidović je više profil desetke od njega
  • Masto
    82
    ozljeda prije dvije godine je napravila jako puno štete za dinamo i za njegov razvoj, jedva sam čekao vidjeti ga u igri i onda ozljeda tijekom zagrijavanja
  • Zagi
    11.3k
    Još uvijek sam skloniji inicijalnoj ideji da bi dugoročno više dobili od Vidovića na 10, a Stojkovića na lijevom krilu.
    Slična priča Ivanušecu. Rade se glvni kreatori igre u zadnjoj trećini od igrača kojima nogometni IQ nije najbolja karakteristika. Ne ide to tak.
  • Masto
    82
    ne znam dal su nji dvojica zamjenili pozicije u jednom trenutku jučer ali bi i ja volio vidit vidovica na 10 jer je za krilo spor
  • Zagi
    11.3k
    Ne znam. Možda struka ne smatra da je Vidovićevo obrambeno zalaganje na dovoljnoj razini za vezu.
    Vrba je trebao ostati. Bolji je od obojice.
  • MarK
    998
    Stojke igri daje dinamiku, ima neku sportsku drskost koja mi se sviđa, igra s obje noge, dobar šut i ubačaj, uz sve to borben i rastrčan. Siguran sam da će njegova "divljina" još više doći do izražaja u Europi gdje nećemo igrati protiv bunkeraša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.