• Dadox
    805
    Osim prazne mreže mene veseli i da nam protivnik nije ništa stvorio.Doslovno.Tako nešto nismo dugo gledali na Maxu.
  • bobanzg
    9
    Sve 5, ali ruku na srce Vinlof je bolji igrač.
  • DiddyGuela
    4.1k

Hvala.

Sviđa mi se sveukupno. Aktivni smo u napadu, stabilni i sigurni u obrani. Tesko nas je ugroziti a jos teze obraniti.
  • Time
    1.4k

Da,mene osobno vezni red jedino malo brine...ali tu i treba najvise vremena da se igraci upoznaju i uigraju
  • rokikaciga
    4.9k
    Ofenzivno da, defenzivno ne. I aerobno ne može izdržati 90 minuta tempo koji Kova traži. Sklon naivnim pogreškama itd.

Goda je igrač koji te neće oduševiti svaku utakmicu. Najgore kaj će odigrat je 6/10 ali najbolje kaj će odigrat je 7.5/10. Vinlof Perez (to mu je prezime, ne samo Vinlof) može odigrat za kurac, ali i 9/10 jer je ofenzivno bolji.

Goda je danas igrao da se neda previše prostora Lawalu i Lončaru, a Vinlof Perez je igrač koji zuji previše. Nadoć će i MVP ali ima samo 19 godina i do kraja sezone bi mogao i taj dio staviti pod kontrolu.
  • Dadox
    805
    tvojom pojavom na forumu izgleda uvodimo novo pravilo da se ne može komentirati nešto i netko ukoliko nije bilo dobro.Ulaziš u svaku raspravu sa “ne znam čemu takav komentar”… Eto ljudi na forumu vidi drugačije od tebe ili nekog drugog i ne moraš biti svakom loncu poklopac.Jednostavno preskočiš,a ne namečeš svoje mišljenje za svakog igrača.
  • bobanzg
    9
    Je slažem se, Perez je mlađi i perspektivniji, da nije discipliniran još i zna zbrljat ali ima ćuku i hrabrosti. Ne volim bekove koji se boje probit i preći centar i sve nazad. Onda pati i krilo.
  • din
    951
    "Previše krivih pasova", "Pre spori smo", "Koliko smo pali ovaj drugi dio", "zašto ovaj igra?", itd..

Ljudi, jeste vi normalni?

Imam osjećaj koda mislite da će Dinamo sve dobiti 8:0, bez krivog pasa, bez promašaja šanse, s pola gasa itd.. pa ovo je totalno novi Dinamo, pa Real nema utakmicu gdje ima pogrešan pas, halo? Daj se spustite na zemlju.

Dajte ovim momcima podršku koju zaslužu. Ovi dečki imaju ogroman pritisak o kojem se ne priča, oni "moraju" vratiti naslov prvaka u Zagreb. A umjesto da im budete podrška, ovdje nakon 15 min utakmice su komentari kako svaku tekmu padamo.

Ovo je Dinamo!!
  • ShanKu
    1.8k
    Pol igrača Istre puši :lol: sad ih srel
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Mislim da nije nerealno očekivati 40+ golova od Belje i Kulenovića kombinirano do kraja sezone u HNL-u, prošla je ravno 1/9 prvenstva, a već imaju 7 golova.

Po viđenom, možemo očekivati ove sezone baš ogroman doprinos napadača. Kulenović je još jednom dokazao da se baš super snalazi u ulozi drugog napadača, a Beljo je klasa i sigurno će puno pokazati i u EL.
  • Crni86
    14.4k
    Fino iskontolirana tekma. U obrani imamo bedem, meni mckenna i sergi uljevaju ogromnu sigurnost. Brzi, pametni i fizicki mocni.

Nakon gola smo po meni malo previse ulazili u neku trku s njima umjesto da ih iskontolirano kad vec vodimo i zabijemo ih u njihovih 16 metara. Onda oko 35. krece upravo to i Istra je izgledala kao grogirani boksac koji ce past, ali ih je spasilo poluvrijeme.

Po meni danas opet malo kasne zamjene, imas 1:0 i danas neki igraci nisu bilo na vrhunskoj razini (bili su dobri, ajmo rec 90% a ne 100% i komotno su mogla ic vec u 60. minuti van stojke i vida, pa i lisica) i imao si koga vadit iz igre danas cisto da malo i njih lupis po prstima da znaju da cim i 1% padnu moguce da budu zamjenjeni i opet da nagradis decke koji cekaju ko zapete puske. Upravo te zamjene su nam omogucile da slomimo istru. Po meni to se moglo ranije napravit i ranije prelomit utakmica. I ponavljam nije to nista protiv sad stojketa, vide i lije. Bili su dobri ali nisu bili na tih 100%, imamo luksuz da kad nejde jednog stojketa moze uc villar i prelomit tekmu npr. I to treba onda ranije koristiti. A ne cekat 73. minutu.

Ostalo sve vrhunski, bas kak je facke reko podsjetila tekma na one sezone kad nam apsolutno nitko nista nije mogo u hnlu, a tek je 4. sluzbena tekma.
  • CerealKiller
    33
    Zuji i sklon naivnim pogreskama? E stvarno pretjerujes. Po cemu si to zakljucio? Igrao je 2 utakmice. Protiv Osijeka fenomenalno odigrao u obrani 5/5 dueli, uklizao odlicno u par situacija i protiv Vukovara solidan. Mozes reci da je jedan defanzivniji jedan ofanzivniji ali ne znaci da Vinlof ne moze dobro igrati u fazi obrane
  • Filip85
    596
    Ne da mi se sad provjeravat, ali mislim da nam je rekord 85 golova u jednoj sezoni otkada je lige 10. Bilo bi lijepo doći do 100-ke.
  • badjibadara
    7.2k
    Tko zna koliki je plafon ove ekipe. Koliko je tu još prostora za napredak. Jaka, jaka noć na Maksimiru, navijački i igrački. Gosti mogu i zapjevati u busu od sreće, mogli su fasovati još duplo ili troduplo u mreži. Kolić je zeznuo kod prvog, ali se debelo iskupio u nastavku. Tranziciju smo savršeno blokirali, brzanci na krilima nisu mogli do daha. Posebna pohvala ide obrani, centralni braniči kao da igraju godinama skupa, a bekovi ulete kada zaškripi. Ljubičić nam je jackpot, jebeno pragmatična i zrela utakmica, a Beljo (koji uzgred nije moj ljubimac), latentna opasnost.
    Malo nam štekaju linije kretanja, znamo se grupirati na malom prostoru i usporiti protok lopte, ali sve se to analizira. Šteta što nismo prije zabili drugi da eventualno ubacimo nekog od klinaca u žrvanj.
    Dinamo!
  • Fabercaster
    449
    1.) Gledajući ova 4 kola, svaka prošlosezonska utakmica mi djeluje kao slow motion. Imam osjećaj da čak i aut bacamo brže nego prošle sezone

2.) Jedva čekam Europu da se testiraju pravi limiti ove momčadi

3.) 4. utakmicu u nizu igramo sa istim stoperskim parom

4.) 9/11 igrača ove momčadi je zajedno odigralo 360 minuta kompetitivnog nogometa. Zabili su 10 i primili 0 golova

5.) Onakve lopte Mišića i McKenne jednostavno moraju završiti golom ako nešto želimo napraviti u Europi

6.) S Beljom bi netko trebao popričati.Trebao je ispoštovati 2 puta Vidovića i jednom Stojkovića. Možda čovjek osjeća pritisak 4 milijuna eura ulaznog transfera pa misli da mora nadmašiti Eduarda? Nadam se da nije samo sebičan.

7.) E moj Hoxhaldinho. Nek si ti riješio sezonu 23./24. jebe ti se, ugovor je do ljeta 2027. Mogao bi nam Jakir napraviti uslugu pa te dofurat za par milja u Hull.

8.) Lijepo da je Kolić prvo popio jedan, pa se pretvorio u Olivera Khana. Obično golmani naprave samo ovaj drugi dio

9.) Ne treba omalovažavati pobjede, ali činjenica je da su protivnici pogađali prečke i stative i evo danas radili kardinalne greške. Izgleda da smo napokon malo okrenuli sreću na svoju stranu

10.) Silazim sa Sjevera i lik ispred mene ima ruksak, i ja se čudim kak su ga pustili gore s ruksakom i shvatim koliko su nas Antolić & Prijatelji prcali u mozak da tako neke banalne stvari izazivaju čuđenje.

11.) Lako je bit pametan kad je nešto očito, ali treba imat muda bit u krivu, pa ću evo ja sad pod rizikom budućeg ruganja napisati da će Gonzalo Villar bit...nešto. Neću precizirati što, ali evo mislim da stvarno neće biti samo prolazna ličnost u Dinamu.

12.) Nikada ovoliko ljudi nije nosilo klupski merchandise, a kod pripadnica ljepšeg spola uvjerljivo prevladava Mudražija

13.) Sviđa mi se ovaj ritam gdje tovari nas love. Ako nastavimo ovako mogli bi pobjedom 20.09. napraviti ogroman korak ka naslovu prvaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.