• FazeN
    1.6k
    Prvi trener u povijesti ako se ne varam s 4 pobjede u 4 prve utakmice a da Dinamo nije primio niti pogodak.
  • Keyser Soze
    15.7k
    Ne znam je li bio isti trener, ali Dinamo u sezoni 2011./12. u prvih 6 kola nije primio gol.
  • FazeN
    1.6k
    Istina sad sam provjerio, onda je ovo vjerovatno otkad se igra Liga 10 podatak.
  • rokikaciga
    4.9k
    4 utakmice
    12 bodova
    10:0 gol razlika

Nemam nikakav drugi komentar, samo sam ovo htio napomenuti.
  • Ljubo
    2
    Jedina zamjerka koju imam je slabiji tempo zamjena.
  • Jurki
    19.1k
    Ovom šalabajzeru treba dati otkaz. U 4 kola skupiti samo 12 bodova je sramota.
    Pih koji uspjeh zabili samo 10 golova.

Uprava odlazi.
  • Masto
    79
    Ja tom čovjeku vjerujem, jedva čekam europsku ligu i vidit dinamo protiv jačih suparnika (ako ih uopce bude)
  • Fan
    1.3k
    Možda bi trebao ranije mijenjati jer nam pada tempo u drugom pol, al Villara, u odnosu na Mudražiju prošlo kolo, je pogodio u trepavicu.
    Nažalost nema zamjenu za lijevo krilo, možda bi bolje bilo bacit Stojkovića lijevo pa uvest veznjaka ili probat nešto drugo jer Hoxha jednostavno nije igrač za Dinamo, čak ni kao zamjena...
    Al još jedna pobjeda bez primljenog gola, svaka čast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.