• hardek
    5.9k
    Odlično pripremljena i donekle loše odvođena utakmica. Ne volim trenere koji svaku utakmicu mijenjaju na poluvremenu jer to u globalu znači da si loše postavio utakmicu ali moraju postojati iznimke.

Stojković je bio među gorima prvo poluvrijeme i imao teret žutog kartona što je zbog njegove naravi ogroman uteg.

Drugi minus mi je prerana promjena Beljo - Kule. U trenucima kada smo bubali duge lopte na napadača, Kule je doslovno bio igrač manje, kad na to dodaš Hoxhu praktički ofenzivno 2 igrača manje.

Za Hoxhu ne želim ni trošiti display na ekranu.
  • NVKOD
    7.5k
    Kovačeviću, jasno mi je da se pobjednička ekipa ne mijenja, ali ne možeš mi svako kolo raditi iste zamjene u isto vrijeme. Još k tome da nam je Koksa prva zamjena, katastrofa. Već znam da čim se bliži 62. minuta, Vidović out, Arber unutra. Beljo out, Kule unutra. Pa daj malo napravi rošadu, iznenadi suparnika, zaigraj s dvojicom napadača.

Pročitana knjiga nažalost. Kaj će nam 25 igrača ako konstantno igraju njih 15? Toliko o širini klupe...

Vrlo traljavo vođena utakmica. Nije ovo prvi put, ponavlja se duže vrijeme. Šafarić ne mora niti raditi taktiku.

Očekujem promjene u prvom sastavu za Goricu i uvođenje novih igrača i to ne samo u garbage timeu.
  • striko
    2.4k
    Vjerojatno se Kule i Beljo neće sresti na terenu. Ako već jurimo rezultat probaj
  • mrgud
    515
    Mene samo zanima kako će rotirati kada krene ritam četvrtak,nedjelja
  • NoSkillan
    32
    ne dajes vareli minute kad vodis protiv istre, ali ga ubacujes na 1 1 s varazdinom. po meni losa odluka sto mudrazija nije usao danas
  • Maki17
    276
    Jel mu može netko objasniti da se može mijenjati i prije 60 minute. Za sada ne vidim tu neku trenersku inteligenciju
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Jebiga znali smo da ce bit oscilacija za ovu novu momcad , danas i teren bolje odg njima , ali da nije bilo dobro drugo polivrijeme opet to mi je sranje. Slazem se za izmjene , programirane unaprijed
  • ElDorado
    5.7k
    Zašto smo pustili Čolinu?!
  • Orc123
    13.1k
    nije peoblem bila prilika danas Vareli nego je problem da ga stavis na desno krilo iako je njegova pozicija lijevo krilo gdje si totalno sterilan i s Vidovicem a da ne spominjem Hoxhu...
  • Goncalo Santos
    621
    Sad vinlof ide u reprezentaciju, pod pauzom se opet goda namece i protiv gorice identican sastav.
  • ŽacZgb
    362

Monaco je dao 1m€ :grin:

Šala :smile: Prodaja Čavline ni meni nije jasna…
  • ŽacZgb
    362

Ak nisam nekaj propustio (tipa ozljeda),a mislim da nisam. Kak to da je Perez Vinlof startera u solidna dva kola došao do toga da je on zamjena Godi i ne ulazi ni minutu u igru?
  • MarK
    1k
    U drugo poluvrijeme ulazimo kao mrtvaci. Kad se to zbilo protiv Rijeke rekao je da će poraditi na tome. Mislim da je za teže utakmice najbolje kopirati utakmicu protiv osijeka. Ostaviti dva presing igrača na klupi (Stojke i Kule) i brzo ih uvesti u igru u nastavku ili bar jednog na poluvremenu. Kasno je uvoditi u 65. pošto nas protivnik melje već 20 minuta. Rijeku smo nekako preživjeli, danas ne. Ovo je hitno rješavati.
  • Jaki991
    379
    Protiv Varaždina kod 1:1 ne vadiš Belju nego uvodiš Kulenovića i napadaš ih sa dvije špice, ne igraš protiv Atletico madrida u gostima nego vodiš ekipu koja je sedam puta jača od ostalih u prvenstvu, nadam se da ce toga sto prije postati svjestan
  • Orc123
    13.1k
    jer nam protiv Varazdina treba beton obrana ko da igramo protiv Betisa ili Lilla...neovisno sto Goda danas prema naprijed nije postojao do zadnjih 10minuta, tj. Do one povratne od Bakrara. Uopce ne preklapa(potvrđuje) krilo. Goda u Dinamu, apsolutno da, Goda u jakim utakmicama ako zelis zacementirati obranu, moze da, ali Goda protiv svih momcadi izuzev ajde mozda Hajduka i Rijeke ispred Vinlofa? Nemoguce, nelogicno, bezveze, neshvatljivo....rezultat svega ti je apsolutno sterilna lijeva strana koja je na pripremama briljirala.
    I kaj najgore imas mladog igraca kojeg si bacio na klupu nakon 2 tekme i poslje toga ni minute a prvu protiv Osijeka odigrao sjajno, 2 cista bloka za gol imao, drugu protiv Vukovara isto solidan....
    Kakvu ti poeuku saljes tako mladom igracu?

Mogao sam shvatiti to nekako protiv Rijeke ali protiv Istre i Varazdina...ajd molim te.,...
    Bas sam razocaran s tim potezom Kove! Imas Beka koji ti potencijalno jedan od vecih transfera u buducnosti i ti ga bacis na klupu nakon sto se odlicnoo predstavio na pocetku i odigrao fantasticno pripreme!

Jedino i malo logicno objasnjenje bi mi bilo da je malo praznovjeran pa je stavljao istu postavu dok islo nekako po njegovom planu. Sve u svemu, uzasan potez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.