• nemapredaje
    5.9k
    Kad je onaj njegov prvi udarac otišao po podu i u okvir vrata rekao sam ovo pobjeđujemo sigurno.
  • Zg123
    2.4k
    Kako igra ovaj covjek jbt, al najvise me iznenadio defanzivno znaci sve skuplja i cisti
  • Praskaton
    4.4k
    Nikad nisam sumnjao u njega al ovo je neka nova razina.Doktorski,samo nek je zdravlja.
    Uvjerljivo naš najbolji i najbitniji igrač.
  • bbb medimurje
    4.3k
    Najvece pojacanje je njegov novi ugovor
    Samo da je zdravlja..
  • Orc123
    13.1k
    Kapetan opet kapetnski!
  • Dzgšb
    1.8k

Očito je ove godine puno zadovoljniji s kapetanskom trakom :grin:
  • M94
    1.9k
    Doktor nogometa.
  • DrRatoljub
    159
    Luka Modric je ipak došao u Dinamo.
    Bravo kapetane.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Odigrao je što god dobru dobru utakmicu, prvo šut onaj iz poluvoleja, šteta što nije sjeo, a onda ona lopta sa očima za Lisicu, perverzija. Samo Lisici se desio Špikić u ključnom trenutku, pa je kapetan ostao uskraćen za asistenciju.

Sve u svemu, ovakav Mišić je skoro pola ekipe.
  • Zvonkec
    335
    Nadam se da će kova počet miška malo rotirat za sad izgleda brutalno ali neznam kolko će moći igrat non stop kad krene i europa, s druge strane sad imamo svjetsku klasu za fizičku pripremu u klubu pa bu to ziher bolje zgledalo neg prošlih godina kad je znao disat na škrge nakon raubanja na 3 fronta
  • Orc123
    13.1k
    Ja ne mogu vjerovati da ovakav Misic nikad nije zaigrao za repku a doslovno moze igrati u prvih 11! Pa kakve veze imaju godine ako realno kvalitetom mora biti u repci...cak ni predpoziv nije dobio.,..
  • Masto
    92
    izbornik nam se kuzi u balun zato
  • Big Daddy
    1.6k
    Ja sam jucer vidio Luku Modrica u dinamovom dresu. I to ne prvi put. Samo jedan covjek to ne vidi. Znaci, lik, cijeli teren pokriva. Bez pogreske. Strasan igrac. Pravi kapetan.
  • Jurki
    19.2k
    Samo jedan covjek to ne vidiBig Daddy

Nek se taj covjek napusi kurca. Bolje da Misko odmara i trenira s ekipom.
  • IceMan
    3.4k
    Meni je najjače, izuzev sjajnog pregleda i loptiju s očima, kad krene onim naoko sporim i laganim korakom u presjecanje lopti, i uvijek uspije. Koliko dobro čita igru i našu i protivničku, čovjek niti ne treba trčat.

Mišić je doktor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.