• Omake
    11.5k
    10 0 nakon četiri kola!
  • M94
    1.9k
    Sve utakmice dobili u hendikepu i nismo primili gol u 4 kola.
    Nije moglo bolje, iako ima tu još prostora za napredak.
    Obrana djeluje jako dobro, stoperski par nezamjenjiv.

Spomenuo sam nakon svake utakmice prošle, reći ću opet, napadački smo puno puno opasniji nego prošle sezone.

Ajmo u Varaždin po 5/5 pa na odmor.
  • Kruno
    1k
    Bez primljenog gola u 4 kola. Samo jako
  • Nolifer
    12.4k
    Moglo bi to bit, dva tri nula na kraju....Nolifer

Nova tri boda :party:
    Novi clean sheet Neve :100:
    Pogodjen predictor :sparkle: :fire:

KulenBelje utrpali! :eyes:

:cool: :victory:
  • Orc123
    13.1k
    S obzirom da smo prosle godine primali od svih i svakoga, cak i protiv nizeligasa u kupu najbitnije je da smo stabilizirali obranu....stoperi su apsolutno kompatibilni.....
  • Kermit
    662
    Svaka čast ekipi!
  • JMastermind
    1k
    Ono što me najviše veseli je s kojom lakoćom rješavamo protivničku tranziciju... Bez trunke straha, uzimamo ovu sezonu bez pola muke :clap:
  • Debelko
    337
    Ne valja ovo, ne valja ono, a Dinamo je opet dobio
  • don
    15.3k
    4/4
    gol razlika 10:0
    laku noć
  • ToTo96
    82
    najbitnije!
  • striko
    2.4k
    Svaka čast za ovakav start. Mišić odličan večeras. Žao mi Lisice jer je izjavio da mu je najveći strah pogreška. Nadam se da neće izgubit pouzdanje nakon večeras.
  • Raul
    257
    Potpuno zaslužena pobjeda. Napadači su nam u formi, ponovno i klupa doprinosi u pobjedi.

Ponovno čista mreža, Istra nas nije uopće ugrozila, samo tako treba nastaviti.

Boysi standardno u odličnom izdanju.
  • Dzgšb
    1.8k
    Koja igra i koju širinu mi imamo ,to je strašno ,10-0 gol razlika, boysi prebrutalnii ,ovo je Dinamo kakvog smo sanjali toliko godinaa

Za ovo se živi. :strong:
  • Laugreano
    4.5k
    Lako sto je 10-0 nakon 4 kola, nego su tu Osijek i Rijeka u gostima. Danas presing perfektan, daleko najbolji do sad.
  • Georginho
    379
    4. prvenstvena pobjeda, 4. tekma bez primljenog pogotka. :ok: Taj podatak impresivan je sam po sebi. Ako se uzme u obzir da smo u te 4 tekme dobili Rijeku i Osijek, time je sve to skupa impresivnije. :cool:
    Bili smo 5x bolja ekipa, uz ova 3 trebali smo dati barem još 3 gola obzirom na prikazano. Istra nam jednu opasnu priliku nije složila. Pokazali smo puno dobroga danas, dominirali smo praktično svih 90 minuta, ali u završnici moramo biti koncentriraniji, konkretniji. Vjerujem da će se na tome raditi.
    Veseli širina klupe, većina zamjena donijela osvježenje, ne i Hoxha. Možda je samo zamjene trebalo napraviti ranije.
    Ali kad pobijediš 3:0, četvrtu tekmu zaredom ne primiš gol, nema previše mjesta za bilo kakvo nezadovoljstvo. A kako vrijeme bude odmicalo mi ćemo rasti i biti samo još bolji. Brutala! :cool: :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.