• Ritam Ulice
    1.7k
    tooo frende!! Bog te blagoslovio
  • Boysica
    895
    Odlično bit ce to brutala ... vidjet ce te ...
    Svaka čast ekipi na sjeveru za koreografiju brutalnaaa jeeeee ...
    Ajmo im utrpati jos par komada da nisu dolazili đaba...:lol:
  • Paggini
    66.4k
    Zahvalim dragom Bogu što gledam utakmicu na tribini jer da gledam doma i citam Zonu, jebacki bi me pralo
  • Ludovic IX
    9.7k
    Jedino za zamjeriti je sto beljo nije ispostivo na drugoj igrača neg je pucao..
  • hardek
    5.7k
    Kova ih je pročitao samo tako. Promijenili smo obrambenu fazu sa 4-4-2 na 4-2-3-1 i zatvorili im sredinu. Ovo je do sada najbolje izdanje naše što se reposjeda i općenito obrane tiče.

U napadu mi se čini kao da često fali još onaj jedan igrač da se ponudi kao riješenje da bi došli do još izglednije prilike, ovako stvaramo šanse ali one su uglavnom sa ruba 16 ili dalje.

Nadam se ranom golu još jednom da ne ulazimo sa 1 razlike u zadnjih 10tak minuta jer onda jedan zalutali metak i ode sve u krasan...
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Od iza besprijekorno, naprijed igramo s obzirom na Istra vaffarculo bunkerijadu.

trebali smo zabit jos bar 2 3 gola, al nece i nece. Beljo dominira nad Koskijem i nesuđenim tovarom.

Ajmo dalje
  • emilperska
    11.4k
    Od 40.minute ubacili u višu brzinu. Šteta što je tad zavrsilo poluvrijeme, da je trajalo 3-4 min duze, pala bi Istra.
  • dzis
    1.2k
    BSN mozes u mirovinu. Dao Bog da ga vise nece nikada trebati.
  • E46
    1.7k
    Upalim Barcu da se opustim dok traje poluvrijeme i oni naprave u 10 min jos vise glupih i krivih odlucujucih odluka i nazivciram se jos vise... Jebem ti mater i nogomet vise
  • mali M
    8.5k
    Sam se nadam da će Kova ovaj puta prije napraviti zamjene... Pada vezni red
    Neznam kaj je Stojkoviću, nit se nudi nit otkriva, bezveze trošenje...
    Ljubičić i Stojković odu napred i ostave Mišića opet da sam nešto iskemija.. Stojković pak Mišiću ne ulazi u prostor nego trči prema njemu ravno iza igrača Istre.. baš manjak inteligencije i zadnje dve tekme od njega
  • Time
    1.4k
    Losi smo danas,neka uspavanka...vezni red jako los danas
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Jel režiser dobio posao preko veze? Koji se kurac desio
  • PetkoDaniOršaGol
    655
    Lijepo to izgleda. Možda Vidović van, Stojke na njegovo mjesto i Villar na Stojketovo.
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Jel dobio ovaj u lice ili nije?
  • Zg123
    2.4k
    Ne znam sta se ceka sa izmjenama, stalno se potencira siroka klupa a to se uopce ne primjenjuje vec drugu utakmicu zaredom. Usli smo sterilno u drugo poluvrijeme, daj malo svjeze krvi jebemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.