• C@ptain Koons
    199
    Ne znam dečki, meni sa tribine to jako dobro izgleda :grin:
    Realno je moglo biti 3 razlike za nas al sam mišljenja da će barem 1 gol još pasti
  • Omake
    11.5k
    Odlično prvi, pogotovo nakon 25 minute apsolutna dominacija. Stvarno mi je žao udarca Mišića, vjerojatno najbolji njegov udarac u ovom desetljeću, ali Kolić vrhunski obranio. Moramo ovako nastaviti.
  • Masto
    79
    to je čudo kako funkcionira stoperski par
  • E46
    1.7k
    Meni sve super samo me zivcira i cini napetim kolicina krivih odluka u zadnjih 16tini ili na njihovoj polovici, bolji smo za par klasa od ovih a samo 1-0 zbog glupih odluka, bit ce bolje.
  • Jaro
    10.6k
    Ja ne znam, mozda ekipa koja ovdje komentira u lajvu gleda neku drugu utakmicu, al igra je na dost velkoj razini, posjed, kontrola, gol, sanse iz igre, sanse iz prekida, tempo takodjer dost dobar...
  • ZGWest
    681
    Dinamo:
    67% posjeda.
    13 udaraca.
    8 u okvir.

Zona (neki):
    “Ispast cemo u drugu ligu s ovakvom igrom”
  • Fatos Beqiraj
    30
    Ljubicic je jedina radilica u veznom redu. Ono sto je Sucic bio prosle godine. Mozda ga nekad ne vidite na terenu al tu je odradjuje kilometre. Villar, Misic i Stojkovic, bi bio ne izbalansiran vezni red. Dok se Zajc ne spremi, Ljubo mora igrat stalno
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Dobri smo, Istra zrela za 5 komada. Beljo je baš opasnost kad god primi loptu
  • Dadox
    807
    Dobro je…zabiti gol do 60.-te i ubiti tekmu.Stojke mi najbolji.
  • don
    15.3k
    Ja ne znam, mozda ekipa koja ovdje komentira u lajvu gleda neku drugu utakmicuJaro

pa di vi vidite te imaginarne negativne komentare? Ja ne vidin apsolutno ni jedan ako ne računamo prvih 25 minuta di realno i nismo bili dobri, solidni pod kontrolom i to je to.
  • runtothehills
    517
    Sve 5.
    Gol u prvih 15 minuta 2 poluvrijemena i letimo.
  • Nolifer
    12.4k
    Mogli bi ući Hoxha, Bakrar i Mudri.

Al zadovoljan sam prvim poluvremenom,

13 udaraca od toga 8 u okvir gola!

Šteta da nisu ušle bombe od Mišića i Stojkovića!

Moglo bi to bit, dva tri nula na kraju....

:strong: :up:
  • ElDorado
    5.5k
    Samo malo vise u brzini lopte
  • Zvonkec
    331
    Domingez ušao s par krivih dodavanja ali u drugoj polovici se brutalno podigo šteta za gredu doslovno 2 milimetra niže i u gol bi se odbila, beljo konstantna opasnost, malo da podignemo trku bez lopte i ući će još 5 ajmo drugo samo jako
  • Davieboy86
    900
    Znaci trebalo je biti 3:0 na pol. Nije. Istra dobro organizirana momcad s visokim ambicijama doci do centra. Ocekujem jos veci gas ,pogotovo zamjena. Rezultat 4:0 i Misicev prvijenac u ovom stoljecu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.