• MM17
    299
    Mislim da će Villar krenuti danas.
  • Sportskifanatik
    686
    Jebala vas kisa sve,ako sam po onom pljusku uspio izdrazit prvo kolo prosle godine bas protiv istre izdrzat ce se i ovo,navijanje 20min prije tekme krece i lagano
  • ShanKu
    1.8k
    Meni još od tada ručni sat stoji :lol: ipak nije bio odporan na vodu
  • Boysica
    895
    Kad zakuha na tribini nek vas malo ohladi ... nije vam ni prvi a bome ni zadnji put ...
    Navijajte na najjj jače i za nas koji jos gulimo sezonu i vidimo se na Gorici ... a do tad pozz iz Splitsko Dalmatinske danas samo glasno i tu Dinamoooo Zagreb :strong:
    Jedva cekam vidjet koreografiju i najjj jači huk sa sjevera :heart:
  • tom
    173
    Nevistić - Valinčić, Dominguez, McKenna, Goda - Ljubičić, Mišić - Lisica, Stojković, Vidović - Beljo
  • San Lorenzo
    21.3k
    Zašto nema Vinlofa panika kreće za 3, 2, 1...
  • Dadox
    816
    isto ko na Rujevici znači…
  • E46
    1.7k
    barem igra stojkovica umjesto villara. Ali stvarno je nejasno da preprodajni potencijal ne igra kod kuce protiv Istre.
  • San Lorenzo
    21.3k

Meni se ovo sviđa, Villar je prve dvije utakmice bio nikakav i prebačen je na klupu, bez obzira na 3 milijuna eura koja je plaćen...nema projekata kluba, igraju oni koji su najbolji i najspremniji...kad se sjetim prošle sezone, senatora, zaslužnih, ovo sad je bura svježeg zraka.
  • Orc123
    13.1k
    Jedino ne mogu shvatit da mi od 2 podjednaka beka razvijamo ovog od 27g koji za 2-3god moze u najboljem slucaju donest 1-2milje eura i to ako igra odlicno, umjesto da se razvija igrac koji ima 19godina, ogroman potencijal i preprodajnu vrijednost od 10+milja eura.....razumio bi da igramo protiv Hajduka, a ne Istre na Maksimiru ili da je Vinlof igrao lose,....fakat nema nikakvog jebenog smisla!
  • Ivdzo11
    8.2k
    Kolic

Taraba Koski Maresic Heister

Radosevic Loncar

Rozic Mauric Lawal

Bangura
  • rakurs
    1.7k
    Evo sranja... Nije da ćemo ove sezone odigrati 50ak utakmica, odmah treba paničarit jer nekih nema unutra. Majko mila
  • Filip Međimurje
    544
    . Objašnjavanje da će svi dobiti prilike isto tako kreće za 3, 2, 1 ... :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.