• Dubbbrava
    1.1k
    Da se malo maknemo s teme, živo me zanima ukoliko bude veća posjeta na Maxu sutra nego u nedjelju na Opusu koliko će medija to prenijeti.
    Već mi je pun k čitat kak svako kolo jedan stadion ima više gledatelja nego sve HNL utakmice zajedno...
    Zamislite naslov više ljudi u Maksimiru na Dinamo - Istra nego na derbiju kola Osijek - Dinamo na najmodernijem stadionu u Hrvatskoj koji je bio rasprodan
    I zašto smo se maknuli od objave izdanih ulaznica?
  • Nemrem igra Dinamo
    4k

Jedna od meni najdražih, uz Do posljednjeg čovjeka od Dugaveza
    Slušalo se stalno... :heart:
  • OBIGB
    1k

Istine radi, ne sjećam se vrjeđanja djevojaka s ticket pointa. Moguće, ako nisu htjele prodat kartu. Dobro se sjećam vrjeđanja Sande, pogotovo zbog onih vuvuzela. Bilo je par tih zaposlenica kaj su morale puhat i duvat kad bi krenula vređaona. Bio je i Paravinja grafit njima u čast.

Kad smo kod kućica, veseli pozdrav deranu koji ju je išao zapalit povodom onih famoznih jednokunaških zmija na sveticama. Zapalivši kućicu, zapalio je i sebi nogu, al eto, sve u rok službe.

Kad smo kod paljenja kućica, 2 godine prije, jedu i pol, zapalila se kućica u Belgiji, Kordić je bio unutra. Povod je bio vaučerizacija.

Vatrena neka vremena…
  • Mikina lijeva kopačka
    209

Vremena koja se ne smiju zaboraviti, kao ni 90-e i Canjuga sa ekipom.

Kaj smo sve doživljavali od glave smrada i ekipe je za Haag.
  • Fanboy
    3k
    Leon Grgić iz Austrije je odlučio nastupati za Hrvatsku, radi se o velikom navijaču Dinama koji ne propušta utakmica što je izjavio u intervju...Ono što je zanimljivo da imamo Matanovića, Ivanovića i Grgića kao napadače koji su tu blizu ili jesu već u A selekciji i sva tri dolaze iz vana tj. dijaspore.

Pa me podsjetilo, koji je zadnji napadač koji je proizašao iz Dinamove škole ili naših juniora da je bio reprezentativac ? Dinamo je činio skoro 80% rerezentacije na oba SP-a kada smo uzeli medalje, općenito na svim pozicijama dajemo klasu, no zaista se ne sjećam kada smo izbacili vrhunskog napadača. Kao da se izgube po tim posudbama...Jel netko zna ?
  • deda
    40.3k
    Jedino Kramarić ako Petka ne računaš
  • NORTE
    18.7k
    Lijepo molim nekoga tko ima vremena da izračuna "country part" u odnosu na klupski koeficijent za top 40 klubova Europe.
    Zanima me poredak na temelju tog faktora.

Možda vam i chatgpt da točnu računicu na temelju fotke.
    Link s podacima vam je većini vjerujem poznat.

dinamo je tu među vodećim klubovima Europe sigurno! :fire:

PATI GUBO!

56.00 : 5.40 :fire:

slika.png
  • FazeN
    1.5k
    Lijepo molim nekoga tko ima vremena da izračuna "country part" u odnosu na klupski koeficijent za top 40 klubova Europe.
    Zanima me poredak na temelju tog faktora.
    NORTE

Pisao sam već objavu o tome pa ti mogu odgovoriti
    Dinamo je prva ekipa po postotku bez druge pomoći ili ti bez doprinosa ekipa iz njihove lige.
    Ide ovako;

1. Dinamo Zagreb 90.4%
    2. Real Madrid 86.8%
    3. Bayern Munchen 86.4%

U prijevodu bez brojki, Dinamo je prva ekipa u Europi u tom dijelu...
  • NORTE
    18.7k
    Pisao sam već objavu o tome pa ti mogu odgovoriti
    Dinamo je prva ekipa po postotku bez druge pomoći ili ti bez doprinosa ekipa iz njihove lige.
    Ide ovako;

1. Dinamo Zagreb 90.4%
    2. Real Madrid 86.8%
    3. Bayern Munchen 86.4%

U prijevodu bez brojki, Dinamo je prva ekipa u Europi u tom dijelu...
    FazeN

Daj probaj potražit i taj post i raspravu.

Ljudi moji ovo je podatak koji mora završit po svim medijima ako već nije.

Također ovo je nešto što i marketing dinama mora iskoristiti za objave @Fantom

Dobro su napisali Englezi, dinamo je europski gigant.

GVFKv06aEAMuViy.jpg
  • Filip85
    594
    Ljudi moji ovo je podatak koji mora završit po svim medijima ako već nije.NORTE

Ma tom Dinamu se katkad potrefi nekaj u Europi...nije to zanimljivo medijima... :eyes:
  • FazeN
    1.5k
    Daj probaj potražit i taj post i raspravu.

Ljudi moji ovo je podatak koji mora završit po svim medijima ako već nije.
    NORTE

A pisao sam negdje drugdje post ne ovdje, neću govorit gdje protiv pravila je ali evo ovako top5 i zašto je Dinamo prvi;

Dinamo je u ovom trenutku uvjerljivo u vrhu Europe po samostalno osvojenim bodovima (90.4%), a razlog je taj što Dinamo nema nikakvu pomoć naših klubova, točnije uopće nemaju pomoć “državnog dijela koeficijenta".

Ovo je top 5 klubova koji nose svoj koeficijent bez pomoći drugih ekipa;

1. Dinamo Zagreb - 90.4%
    2. Real Madrid - 86.8
    3. Bayern München - 86.7%
    4. Feyenoord - 86.3%
    5. Rangers - 86.2%

Izračun za Dinamo:

Ukupno bodova: 56.000
    Državni koeficijent drugih klubova (Hrvatska): 5.405
    Vlastiti bodovi: 56.000 – 5.405 = 50.595
    Postotak vlastitih bodova: (50.595 ÷ 56.000) × 100 = 90.4%
  • Medvedgrad
    670
    Krivo ti to računaš nešto.

Naprimjer: Rangersi imaju 71.250 bodova, a Celtic ima 38.000. Dakle nema šanse onda da Rangersi imaju 86.2%, kad nemaju toliko ni samo s Celticom, bez ostalih škotskih klubova.
  • FazeN
    1.5k
    Krivo ti to računaš nešto.

Naprimjer: Rangersi imaju 71.250 bodova, a Celtic ima 38.000. Dakle nema šanse onda da Rangersi imaju 86.2%, kad nemaju toliko ni samo s Celticom, bez ostalih škotskih klubova.
    Medvedgrad

Ne računam.
    Npr po tvojoj toj računici Real bi imao samo 40 tisuća bodova jer Barca ima 104tisuce?
    Koeficijent se drukčije računa, oni taj country part računaju drukčije i zato je to točno da Dinamo je prvi.
  • Medvedgrad
    670
    Ja ovako računam:

Dinamo 56
    Rijeka 12
    Hajduk 10
    Osijek 9
    Lokomotiva 2

Hrvatska ukupno 89
    Dinamo 56/89 = 62.9%
  • FazeN
    1.5k
    ima mi logike ta tvoja računica i slažem se s tobom, ali UEFA računa drukčije tako da.
    Dinamo
    Real
    Bayern
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.