• Dubbbrava
    1k
    Da se malo maknemo s teme, živo me zanima ukoliko bude veća posjeta na Maxu sutra nego u nedjelju na Opusu koliko će medija to prenijeti.
    Već mi je pun k čitat kak svako kolo jedan stadion ima više gledatelja nego sve HNL utakmice zajedno...
    Zamislite naslov više ljudi u Maksimiru na Dinamo - Istra nego na derbiju kola Osijek - Dinamo na najmodernijem stadionu u Hrvatskoj koji je bio rasprodan
    I zašto smo se maknuli od objave izdanih ulaznica?
  • Nemrem igra Dinamo
    4k

Jedna od meni najdražih, uz Do posljednjeg čovjeka od Dugaveza
    Slušalo se stalno... :heart:
  • OBIGB
    1k

Istine radi, ne sjećam se vrjeđanja djevojaka s ticket pointa. Moguće, ako nisu htjele prodat kartu. Dobro se sjećam vrjeđanja Sande, pogotovo zbog onih vuvuzela. Bilo je par tih zaposlenica kaj su morale puhat i duvat kad bi krenula vređaona. Bio je i Paravinja grafit njima u čast.

Kad smo kod kućica, veseli pozdrav deranu koji ju je išao zapalit povodom onih famoznih jednokunaških zmija na sveticama. Zapalivši kućicu, zapalio je i sebi nogu, al eto, sve u rok službe.

Kad smo kod paljenja kućica, 2 godine prije, jedu i pol, zapalila se kućica u Belgiji, Kordić je bio unutra. Povod je bio vaučerizacija.

Vatrena neka vremena…
  • Mikina lijeva kopačka
    208

Vremena koja se ne smiju zaboraviti, kao ni 90-e i Canjuga sa ekipom.

Kaj smo sve doživljavali od glave smrada i ekipe je za Haag.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.