• rokikaciga
    4.8k
    Daj Zvone nazovi Dubai kriminalca jel moze kljuc za kljuc tj Kolumbijac za Kolumbijca
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Crnka? Crnko drzi pola lige ili?
  • Paggini
    66.2k
    Ovaj Hugo Guillamón dolazi i to ne posudba već kupnja igrača, idući tjedan liječnički kažu mi ovi iz Splita.
    Edgar nije završen ali je blizu, usmeno su dogovorili sve osim plaće tu malo šteka, ali kaže mi tip da Edgar nema nekih ponuda baš i da bi on u Hajduk isto trebao
    FazeN

Nisam insider, ali mogu zdravim razumom reći da ne dolaze nijedan ni drugi
  • FazeN
    1.5k
    nisam ni ja insider, ali Hugo dolazi, liječnički je dogovoren već idući tjedan, dok za Edgara kažu da li la, u završnim fazama kao
  • rokikaciga
    4.8k
    Ja sam debil :lol: Neispavanost dolazi na vidjelo.

I za Marusica bio dogovoren ljecnicki, kaj ne? S tovarijom nikad ne znas. Oni da vele da je Zvone u Dinamu ja im ne bih vjerovao
  • Keyser Soze
    15.7k
    kažu da li la, u završnim fazama kaoFazeN

Ako je u završnim fazama onda ne može biti li-la. Pitaj izvore otkud njima izvor jer zvuči kao da su im izvori twitter.
  • Dubbbrava
    1k
    Za 2 godine kad ispucaju zemljišta onda će počet nudit udio u vlasništvu kluba igračima samo da dođu
  • FazeN
    1.5k
    I za Marusica bio dogovoren ljecnicki, kaj ne? S tovarijom nikad ne znas. Oni da vele da je Zvone u Dinamu ja im ne bih vjerovaorokikaciga

Je 12.8. i to obitelj bila spremna Maresiceva doc iz Austrije haha slao sam Pagginiju.
  • crophantom
    1.7k
    pa kaj nisi reko da je i za Maresica ljecnicki dogovoren?

Oni počnu sezonu s pričom da im treba 15 milja samo da pokriju dugove, a pred kraj 8. Mjeseca opet im magicno nista ne treba. Picku materinu, da je bar tak meni kod gradnje kuce da samo nestaju obaveze...
  • FazeN
    1.5k
    za mene je li-la, napisao sam već što su mi rekli za Edgara da bi trebao doći, zato ja kažem li la.
  • FazeN
    1.5k
    pa kaj nisi reko da je i za Maresica ljecnicki dogovoren?crophantom

Jesam, sad mogu i objaviti posto sam slao već nekoliko ljudi.
    12.8. je trebao biti liječnički Maresica.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Čuo sam se sa svojim kontaktom na Braču i rečeno mi je da se u Supetru nije ništa novo dijelilo, sad će provjerit u Milne je li tamo slučajno sjeo kakav bunar ili maslinik
  • ElDorado
    5.5k
    Njima pola budžeta samo na lječničke ode
  • Keyser Soze
    15.7k
    Napisao si kažu da li-la. Iz tog se može shvatiti da su ti tvoji izvori to rekli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet