• Keyser Soze
    15.7k
    Mislim, postoji razlog zašto dolaze u Hajduk koji im ne može pružiti europski nogomet ili veliku plaću. Ovaj Hugo dolazi nakon što nije igrao nogomet pola godine, a ovaj Gonzalez je po meni kao Villar/Torrente
  • badjibadara
    7.2k
    Koji k to nisu dovodili za kvalifikacijske utakmice nego tek sada?
  • Juznjak
    4.4k

Jer bi potpisali da sljedećih 10 godina ispadaju od Dinama iz Tirane samo da 1 godinu budu ispred Dinama iz Zagreba
  • Keyser Soze
    15.7k
    Al fascinantna priča o godini stabilizacije tamo ne prolazi. Vučević je vjeronatno i htio ići u tom smjeru, al je prevelik pritisak rezultata i osvajanja naslova. Ne ideš u godinu stabilizacijem s Rebićem, Ivušićem i ovom dvojicom.

Ipak, prodali su Prpića, Uremovića, spremaju prodaju Pukštasa i Sigura tako da mogu uzet nekog.
  • Ljubo
    2
    @Keyser Soze mislim da oni imaju taj luksuz gdje se ne moraju toliko bojati za financije dokle god grad ima udio u klubu a samim time i lokalna politika svoje biračko tijelo. Ako i upadnu u probleme kao Šibenik ili Zadar prije nekih 10 godina neće to osjetiti jer bi politika odma uletila.
  • FazeN
    1.5k
    Malo više info o transferu što sam saznao;
    - Transfer je završio Rakitić ne Vučević, preko prijateljstva s Bartrom i isključivo Jordi Albom jer imaju istog agenta Alba,Bartra i Hugo
    - Kad smo kod istog agenta isti agent je i tom potencijalnom Edgaru kao i Hugu, Huga su zavrsili, Edgar je sljedeći, pregovore VODI ISKLJUCIVO RAKITIC
    - Hugo je dobio preko milju eura od Valencije za raskid ugovora(navodno 1.8m)
  • ElDorado
    5.5k
    Ovaj kad ga zdrogiraju dolje lomit će noge bez žutih. Inače lik je studirao i završio biomedicinu kae jeben faks.
    Kako god oba su im jebena pojačanja
  • javolimtebejako
    2.9k
    Inače lik je studirao i završio biomedicinu kae jeben faks.ElDorado

here comes majki
  • Zagreb1992
    2.5k

Sad kad Majki ovo pročita za fakultet gotovi smo :D
  • Rex Ramae
    3.8k
    Kako god oba su im jebena pojačanjaElDorado

Zvuči tako, vjerojatno će i biti u početku...dok ih ne zarazi luzerski mentalitet kao i svakog do sada.

Gorica odlična
  • rokikaciga
    4.8k
    Bome dva ljepa gola Gorice, nemocan i jadan Vukovar. Schifo sjedi s Pagginijem na klupi i ne reagira niti pokusava animirat ekipu
  • Izet Hajrović
    6.2k
    VODI ISKLJUCIVO RAKITICFazeN

Ulazi li to u Dnevnik prakse?
  • Omake
    11.5k
    Od ljeta do ljeta, od mesije do mesije, na vitrinama se jedino mijenja količina prašine.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Gorica najugodnije iznenađenje prvenstva zasad.
  • Omake
    11.5k
    Kakav golčina, kao da je Batman, a ne Robin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet