• Jos-Optimus
    7.2k
    Da ne idem previše u offtopic, ali da pogodim kako njemačka država nije kriva, samo režim? Nešto kao kako Srbija nema veze sa JNA? Jadni nevini generali bili nezadovoljni poveljom
  • rokikaciga
    4.8k
    Zakljucat ce se i ova tema zbog politike
  • deda
    40.3k
    Nemojte molim vas, nemojte da psujem
  • Filip85
    580
    Nije to baš isto, jer njemačkoj je nametnut sramotni mir nakon 1.svj.rata, a to je uvelike i doprinjelo dolasku nacista na vlast.

Ja gotov sa OT.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Nisam siguran da li pratite Švedsku ligu , ali ludilo mi je da Mjällby vodi i najvjerovatnije ce osvojiti prvenstvo Ove sezone
    Gradic Hällevik ima 1500 stanovnika svega . To mi je ludo zaista i bas Su mi simpaticni. Pratim ih zbog toga, na pocetku mi je bilo Ono ,ma nemaju šanse ,pa jbt stadion prima 6500 ,5 puta vise nego stanovnika i svaki put je rasprodan. Ne znam da li je ikad iko osvojio sa manje stanovnika ,bilo gdje u europi ,naravno mislim na Ove donekle ozbiljne lige
  • Infinity
    19.4k
    Ne znam da li je ikad iko osvojio sa manje stanovnika ,bilo gdje u europiKujtim Shalla

Ako cemo se zajebavati, Qarabag je iz mjesta bez stanovnika.

Svedska je sedamdesetih imala dvaput prvaka iz nekog sela. Mariehamn je isto malo vece selo. Ocito u Skandinaviji moze sve, ali je Mjällby ipak najmanje mjesto neke ozbiljne lige.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    ma bas ludo,sjecam se prije 25 godina ovdje u danskoj je Herfølge bio prvak , doveo neke senatore poput nekoliko bivsih reprezentativaca koji su osvojili europskih.92 . Mjesto od nekih 3000 stanovnika tad . Ali danska.liga je bila poluamaterska maltene. A vidi sad
  • OsamŠest
    6k

Općenito Skandinavci igraju bolesno dobro europska natjecanja. Nisam obraćao pažnju prijašnjih godina, ali jutros sam pogledao jučerašnje rezultate i skužio da su fakat svi jako dobri.

Domaći treneri, napadački maksimalno.. Ne znam kolika su tamo ulaganja, ali kapa dolje.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    ulaze se puno vise nego kod nas ,sto se organizacije tice ,omladinskog pogona , same infrastrukture . Midtjylland ima takav kamp da je to cudo. Vjerujem jedan od najljepsih u europi. A Kopenhagen je doveo Kotarskog za 5 mil eura , jebiga ,oni ulaziti a mi zivimo od talenta i prodaje. Problem je sto i oni sad prodaju igrace tipa 20 mil eura ,doduse top 3 klubovi. Jos uvijek nama jako povoljno trziste ,ima nešto igraca koji se mogu dovesti za povoljnu cijenu. Kvalitetni igraci, bez skandala,dobri radnici i lako se uklapaju i novu sredinu. Po meni jako zapostavljeno trziste koje nama puno bolje odgovara od juznnenamerike i Afrika
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Ne znam je li prava tema za to, ali ajde. Čitam kako je Aircash, hrvatska firma, postao glavni sponzor na dresu Hellas Verone, a riječ je o ugovoru od preko 10 mil. eura samo za sezonu 25/26. Shvaćam njihovu politiku, žele se proširiti prema Europi i biti "viđeniji", ali zašto ne bi s Dinamom mogli sklopiti neki takav ugovor gdje bi možda dobili i neke ekskluzivnije pogodnosti, npr. uvesti plaćanje Aircashom na stadionu i sl.? Time se automatski širi baza korisnika Aircash aplikacije, ne znam imaju li s Veronom kakve dodatne pogodnosti osim pozicije na dresu. Hellas Verona nije veći klub od Dinama, ne bih rekao da imaju veću bazu navijača, grad Verona je al pari Zagrebu po broju stanovnika. Hellas Verona nije klub koji igra Europu, a Dinamo jest. Mislim da ima potencijala za suradnju sa sličnim domaćim firmama, nama bi i 5 mil. po sezoni puno značilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.