• kajsitilud
    978
    evo pito sam bas frenda kaj radi u PRu tam. Tu ti je odg nize.

A to je odluka uprave da se dosad nije sponzorirao nijedan klub iz HNL-a jer je nogomet sport di su izrazena ta neprijateljstva, u smislu sjever-jug i to, a nama je baza korisnika cijela hrvatska pa da se ne "zamjeramo" nikome.
    Npr. da smo dinamu sponzori i onda da zbog toga gubis odredni broj korisnika dolje.
    S jedne strane ima smisla, jer ti si vjerojatno prvi lik koji ne bi koristio Aircash da je hajdukov glavni sponzor (nije da ga ni sad koristis )
    A opet po meni bi trebalo odvagat i drugu stranu, da smo sponzori dinamu koliko je to jos prostora za visibility i dobivanje novih korisnika, naspram toga što bi potencijalno izgubio dole. Nez jel bi to velik broj ljudi koji bi prestao koristit Aircash, osobito zato kaj ga većina koristi za klađenje.
    Al uglavnom nije se htjelo zbog toga ulazit u nogomet dosad, ali cemo zato bit jedan od sponzora hrvatskog rukometnog saveza od jeseni zato što u rukometu nema tih rivalstava i podjela

A ovo za italiju je u pravu lik, nama je ovo ulaz na trziste koje ce nam bit jedno od fokusa uz spanjolsku u buducnosti
    Planira se i ovo što je spomenuo, placanje preko Aircasha, kupovanje karata itd., ali to je na developmentu sad
    Nije to nama nikakva velika vidljivost izvan serie A i italije, ali je ulaz na trziste i način za povezivanje s B2B partnerima koji su nam neophodni i da bildas malo brend
  • Pacho
    5.2k

Vrhunsko predstavljanje Ezea
  • CastAway1986
    4k
    Bome ce City i ove sezone teško do naslova..Liverpool , Arsenal pa i Chelsea izgledaju dobro
  • Dinamo iznad svih
    380
    nije ni Tottenham koliko god cudno zvučalo los pod Frankom
  • Omake
    12.2k
    Vrhunska realizacija Coventrya

• PetkoDaniOršaGol
    781
    Kolege, jedan upit. Na koju foru aplikacije poput SofaScorea detaljno vode statistiku o broju točnih i netočnih dodavanja, dobivenih i izgubljenih duela i kreiranih šansi za svakog pojedinog igrača? Znam da se heatmap i broj pretrčanih kilometara mjeri preko onog senzora kaj igrači nose ispod dresa, ali kak ovo kaj sam naveo mjere, to mi nikak nije jasno.
  • rokikaciga
    5.5k
    Kupuju podatke od trecih strana koje to mjere
  • Pacho
    5.2k
    Rennes 2 crvena u prvih 11 minuta
  • Krizy
    61.2k

Unatoč tome imaju veći postotak posjeda lopte.
    Tek su u sudačkoj nadoknadi primili pogodak.
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Skrećem pozornost na bolesno dobar ulaz St. Truidena u sezonu. 5 utakmica, bez poraza, trenutno prvi u Belgiji.

Vodi ih Wouter Vrancken, ima naslov druge lige i Kup sa Mechelenom prije dosta sezona. Vodio Genk i Gent u međuvremenu. Momčad vrijedi dvadesetak milijuna eura, najskuplji im je nigerijsko-japanski golman, Leo Kokubo. Klub ima tri naslova druge lige i Liga Kup, ne pretjerano uspješna povijest.

Nadam se da ih nisam urekao s ovim upisom i da se sprema nova zanimljiva priča.
  • din
    1k
    Ruben Amorim ima više utakmica (29) nego bodova (28) u Premier ligi.. :rofl:
  • Omake
    12.2k
    Bellinghamovi roditelji upali u svlačionicu nakon utakmice i napali Kovača jer je malog mijenja. Mogu mislit kako im je to na lijep i kulturan u način Kovač objasnio hahahaha
  • rokikaciga
    5.5k
    Vec se Borussija ogradila da se obitelj i agente nece pustati u taj dio stadiona :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.