• austrijanac
    7.7k
    Često sam iznimno kritičan prema našoj sudačkoj organizaciji (i nastavit ću bit) no City - Spurs trenutno izgleda kao da Ante Čulina i Dario Bel sude zajedno.
  • Vratite nam Istok
    605
    Sopa u problemima u Poljskoj

Kad se sjetim da je dobar dio navijaca zazivao ovog klauna da "uvede red u svlacionicu" padne mi mrak na oči. Baš klaun.
  • kajsitilud
    913
    evo pito sam bas frenda kaj radi u PRu tam. Tu ti je odg nize.

A to je odluka uprave da se dosad nije sponzorirao nijedan klub iz HNL-a jer je nogomet sport di su izrazena ta neprijateljstva, u smislu sjever-jug i to, a nama je baza korisnika cijela hrvatska pa da se ne "zamjeramo" nikome.
    Npr. da smo dinamu sponzori i onda da zbog toga gubis odredni broj korisnika dolje.
    S jedne strane ima smisla, jer ti si vjerojatno prvi lik koji ne bi koristio Aircash da je hajdukov glavni sponzor (nije da ga ni sad koristis )
    A opet po meni bi trebalo odvagat i drugu stranu, da smo sponzori dinamu koliko je to jos prostora za visibility i dobivanje novih korisnika, naspram toga što bi potencijalno izgubio dole. Nez jel bi to velik broj ljudi koji bi prestao koristit Aircash, osobito zato kaj ga većina koristi za klađenje.
    Al uglavnom nije se htjelo zbog toga ulazit u nogomet dosad, ali cemo zato bit jedan od sponzora hrvatskog rukometnog saveza od jeseni zato što u rukometu nema tih rivalstava i podjela

A ovo za italiju je u pravu lik, nama je ovo ulaz na trziste koje ce nam bit jedno od fokusa uz spanjolsku u buducnosti
    Planira se i ovo što je spomenuo, placanje preko Aircasha, kupovanje karata itd., ali to je na developmentu sad
    Nije to nama nikakva velika vidljivost izvan serie A i italije, ali je ulaz na trziste i način za povezivanje s B2B partnerima koji su nam neophodni i da bildas malo brend
  • Pacho
    4.1k

Vrhunsko predstavljanje Ezea
  • CastAway1986
    3.8k
    Bome ce City i ove sezone teško do naslova..Liverpool , Arsenal pa i Chelsea izgledaju dobro
  • Dinamo iznad svih
    348
    nije ni Tottenham koliko god cudno zvučalo los pod Frankom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.