• rokikaciga
    14.5k
    Sto se tice nogometnog znanja tu je Krznar tata mata za Daleta. Slavi ga se nakon jedne pobjede nad bjednim PAOKom a covjek ne zna slozit taktiku osim "ajde Fruk" i neka divljacka motivacija. On trece ne zna ako cemo realno. I van terena je zakinut i to mogu tvrdit jer znam neke stvari :lol:
  • Ritam Ulice
    3k
    Ðalović je inteligentan?? Koji k ja ovdje čitam :rofl:
  • Ritam Ulice
    3k
    frajeru ti se zajebavas jelda.. ovo je top trolanje
  • Majki2111
    4.2k
    Ja mislim da je pametan.
  • KtcGoat
    5.6k
    Meni se nekad vise cini da je on potpomognut nekim nedozvoljenim supstancama, a ne intelektom.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ja sam kod Đaleta jedino primijetio da ne zna hrvatski
  • JMastermind
    1.5k
    Ja sam kod Đaleta jedino primijetio da ne zna hrvatskiTvrdica McTvrdi

S obzirom da je rođeni crnogorac, ima smisla.

A Majki nije trol nego je na spektru.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Nije trol nego je glup decko, bilo je fora dok se držao određenih “tema” foruma.

Ovdje se razgovara o Uefa Europskoj ligi 2025/2026. on krene o narativu, i zavodnickom govoru Radomira Đalovica.

Šizofrenija.
  • NitkoBitan
    36.9k
    Pametan je, ali fino artikulira misli, čak malo onako teatralno, ali taman teatralno.Majki2111

sirovitost potpomognuta intelektomMajki2111

Negdje sam procitao da nije zavrsio srednju skolu, znaci rijec je o ulicnoj skoli ruralnih krajeva Crne Gore.
  • NKDZ86
    8.5k
    nisam gledao tekmu, al baš mi je drago da je rijeka pobijedila ove grčke grobare, a ko se peca kad majki baci udicu je teški naivac..
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Ðalovic je nogometni Vaso Bakicevic, Sam svoj majstor, ima školu zivota :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    obzirom da je rođeni crnogorac, ima smisla.JMastermind

Kaj nije priča da živi tu već 20 godina? Da je Mongol mogo je naučit sročit izjavu na hrvatskom
  • DrRatoljub
    943

Zato što idioti pričaju da je sve to isti jezik i da nema razlike. Pa čovjek nema potrebu. Tko će mu u Rijeci za to prigovoriti.
  • Mr Anderson
    19.5k
    Despodov ni minute jučer. Dario, reagiraj.:cool:
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Ne kuzim. Igranje europskih natjecanja ti je vise iznimka nego navika i ti u play offu pritiv grckih cigana ne mozes rasprodat stadion, Armadi kop izgleda kao na prosjecnoj prvenstvenoj utakmici. Atmosfera ocajna.NitkoBitan

Mislim da ti njima ne vrijede godišnje karte za europske utakmice, a pretplatnici imaju samo pravo prvokupa za europske utakmice, koje su bolesno skupe. Zapad im je između 35 i 60 eura za članove, istok je 20 i 25, a sjever 15. Sad dupliraj sve te cijene i to su cijene za nečlanove. Netko tko nije član HNK Rijeka mora platiti 50 eura za utakmicu protiv PAOK-a, za Istočnu tribinu. Cirkus. Meni je šok da su uopće jučer uspjeli skupiti blizu 7000 ljudi.

Zato ti u Rijeci na europske sad dolaze samo ovi "derbi" navijači, pa je samim time i atmosfera puno gora. Da ne govorim da se u gradu i dosta od prošle sezone bojkotira Miška i cijene pa je dosta sezonaca odustalo i ne dolazi iz principa dok su karte ovako skupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.