• Mr Anderson
    13.6k
    Dobar je bio prvo poluvrijeme.
  • Ivan0302
    1k
    Može i meni link privatno
  • Crusades
    18.1k
    Pogodio precku Ivanusec i jos dva losa udarca.

PAOK mi nije nista posebno, al doma su veliki favoriti.
  • badjibadara
    7.2k
    Pametno igra Rijeka, drže tempo, dobro su ih skautirali.

Pohvala za naše koji su ih masakrirali u prvom poluvremenu, u osjetljivom trenutku za Dinamo mogli smo vidjeti koliko imamo prostora za napredak.
  • hardek
    5.7k
    Kakvo užasno drugo poluvrijeme PAOKa. Konstantne duge lopte na 169cm visokog Živkovića, apsolutno ništa nisu uspjeli stvoriti. Ne mogu vjerovat da je i Lucescu pustio Despodova na klupi a uvodi neke no name klince. Rijeka zasluženo pobijedila

Al ovaj Konstantelias je baš paklen igrač, podsjeća me na Baturinu
  • Dani Olmić
    2k
    Prolazi to Rijeka
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Ovaj Paok teski teski ocaj..
  • gledatelj
    1k
    Bome čestitke Rijeci, ako ništa bar zbog koeficijenta.
  • dzg7
    433
    Ma nasi se uvijek useru u grčkoj, 1:0 je premalo
    I mi smo imali 2:0 pa primili 5 komada
  • Jurki
    19.1k
    Ivanušecu još malo i BelupoDr Hofmann

Bar mu nebu daleko putovati na treninge i utakmice od doma.
  • Bjelko77
    79
    Bez obzira na to kaj sam ja jedan od onih koji uvijek navijaju za nase klubove u Europi, pa cak i tovare, danas sam baaas jako navijao za Rijeku.

Jebeni PAOK je u zadnje tri godine eliminirao i nas i Hajduk. Fakat se nadam se da ce Rijeka uspjet izdrzat u Solonu i da napokon neki hrvatski klub dobije grcki.

A do onda...
    Nek zivi ljubav!
  • Peškaman
    7.6k
    Šteta za Zrinju mogli su imati puno povoljniji rezultat pred uzvrat,što sam vidio s tribine čak su ih i nadigrali u većem dijelu susreta. Samo da su malo pametnije neke situacije odigrali, što se tiče penala smijeh, šta je/šta nije više penal, apsolutno ne znam. Ruka kao oslonac, pritom lopta ide od gola,tj izvan 16m...

Bravo za Rijeku, gledajući drugo poluvrijeme PAOK nije ništa posebno. Malo sreće i mogli bi imati dva kluba u Europskoj.
  • Paggini
    66.1k
    Paok bas zesci ocaj, cestitke rijeci

Ali uvijek me iznova iznenadi Armada, koliko mrljavo i brljavo navijaju. Mislim, da i mi imamo tri bazicne pjesme ko oni, ne bi se ni meni navijalo, ali svejedno, jedna od vecih pobjeda u dugo vremena, navijanje ko protiv gorice
  • Masto
    69
    Drž gaće i x izvuć dolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.