• Derby
    498
    Moram priznati da opet ne razumijem o čemu pričate. Na stadionu ima 22000 mjesta, 5500 prodanih godišnjih. Ima mjesta koliko hoćeš za sve.The Undertaker

Zabrinuti su jer sutra na Kranjci neće biti mjesto koliko hoćeš i jer će nekom novome biti teško postati godišnjak dok se ne izgradi Maksimir.
  • The Undertaker
    8.6k
    Moja greška, krivo sam shvatio.
  • Olmić7
    122
    Stanje u 17:00

SD 848, ZD 1119, ZG 1859

Ukupno: 3826
  • Keyser Soze
    15.7k
    Ukupno: 3826Olmić7

Kako je onda prije par sati iz kluba rečeno da je izdano preko 10k? Ovo je s godišnjima 9000
  • Haza
    10.6k
    Kako je onda prije par sati iz kluba rečeno da je izdano preko 10k? Ovo je s godišnjima 9000Keyser Soze

Nisam toliko u temi, ali mislim da se navodi broj preostalih karata, a ne prodanih. Tako da sve štima.
  • Keyser Soze
    15.7k
    Aha, to ima već smisla :lol:
  • Ludovic IX
    9.6k
    @crophantom @JMastermind, mislim da ljude buni što kad se rasproda tribina, makne se broj prodanih ulaznica iz zbroja.. to ako možete vratiti u zbroj

logično jer vaša skripta traži samo slobodne sektore ali za potrebe zone i brojanja prodanih ulaznica, treba ostavit negdje broj prodanih iz sektora koji više nisu slobodni
  • crophantom
    1.7k
    sad se ne prati broj prodanih, vec broj dostupnih. Ali mogu staviti da sektor uvijek ostaje, bit ce lakše za pratiti, dodam tablicu u podatkovni model pa promijenim kasnije.
    A ovo za prodane, to sam malo vise napisao da cu staviti po IDju stolice sve koje su u bilo kojem trenutku bile dostupne, al to za Goricu, krenula mi je gužva lagano :D
  • periklo
    45
    Što se tiče godišnjaka i ustupanja mjesta, mislim da se to super sada napravilo po pitanju bodova u Programu vjernosti - ako ustupiš mjesto, dobiješ xy bodova (ovisno o važnosti tekme) koje kasnije možeš zamijeniti za xy nagradu.

Za kupnju godišnje ulaznice za iduću godinu bih stavio da s opcijom ustupanja mjesta + postotkom dolazaka moraš imati recimo 80% ili koliko se već procijeni.

Time bi se riješio problem nedolazaka/neustupanja (moraš ili doći ili ustupiti ako želiš dogodine imati godišnju), a i klub bi tu zaradio koju pinku više jer istu kartu može maltene prodati više puta...

I možda bih stavio neke iznimke, u slučaju recimo neke ozbiljne bolesti da se može uz dokumentaciju opravdati nedolazak ili neustupanje mjesta.
  • JMastermind
    1k
    nemreš baš u letu, jer moraš počet pisat u bazu od trenutka kad počne prodaja...

Imam nešto spremno, probamo za iduću tekmu :smile:
  • Neron53
    1.9k

Ne mogu se pravila postavljati nakon starta sezone, to nema nikakvog smisla.
    Pogotovo sto se nisu ispostovala pravila od prosle sezone i to od strane Dinama, ista ona koja su od strane kluba i postavljena .
  • periklo
    45
    ok, onda možda od iduće sezone…
  • jedan u nizu
    15k
    mislim da se to super sada napravilo po pitanju bodova u Programu vjernosti - ako ustupiš mjesto, dobiješ xy bodovaperiklo

Bilo prosle godine

Za kupnju godišnje ulaznice za iduću godinu bih stavio da s opcijom ustupanja mjesta + postotkom dolazaka moraš imati recimo 80% ili koliko se već procijeni.periklo

Bilo isto prosle godine.

Nazalost, ni jedno ni drugo nije imalo efekta jer se ocigledno nije biljezilo kako spada pa su odustali od toga da se nebi zakinuli ljudi
  • jakov1
    812
    A ti ga, kao i djecu koja ne znaju što i kako treba, možeš kazniti ili možeš educirati i potaknuti na bolje.Derby

Shvatio sam ja sto ti mislis, zato sam i napisao da klub ne treba nekog odgajati jer za to nema kompetencije, nego treba gledati kako da pruzi sto bolji proizvod, a pun stadion i nabrijana publika je dio toga.

da s opcijom ustupanja mjesta + postotkom dolazaka moraš imati recimo 80%periklo

S prepustanjem mjesta mora biti 100%, radi se o doslovno tri klika, a nekome o tome mozda ovisi dolazak na utakmicu.
  • Šteco
    1.1k
    a onda nakon utakmice vidim fotke sa sjevera i vide se rupe među ljudima i hrpa praznih sjedalica u sektorima s godišnjacimaSajla

Ovo je vrlo vjerojatno posljedica pjesme Ajmo svi Purgeri moji, gdje se razdvaja ekipa do naguravanja, pa se neki skroz maknu. A konkretno na Vukovaru je i rečeno ljudima s manjom djecom da se pomaknu dok je ta pjesma, pa se dosta njih ne vrati na svoje mjesto.

I da, ne postoje sektori za godišnjake, na Sjeveru se stolice i sektori ne gledaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.