• rokikaciga
    4.7k
    Kakav Brekalo jebote Brekalo. Ne zelim ga u Maksimiru vise. Hvala lepa, dovidenja, adio, auf wiedersehen, bis bald, gute reise
  • Haza
    10.6k
    znaci mali se sa loptom nije sastavio za 45 minuta veceras ,neka njega tamoKujtim Shalla

Misliš da bi recimo Lisica u dresu Basela večeras rasturao? Pa Lisica je većinu utakmice protiv Rijeke bio nevidljiv, kao i Vidović prva dva kola. Narativ o Šotičeku na Forumu je da je on klošar (i to zato jer ga retardirani Marić nije bio u stanju dovesti), a lik ima solidnu minutažu u prvaku Švicarske, sličan je narativ bio i o Friganu, kao šta će nam on, pa prodan za 5 i 10 milja eura, Ivanovića da ne spominjem.
    To što dečko nije završio kod nas, ne znači da moramo do kraja njegove karijere kao uvrijeđena frajla puhati i isticati i veseliti se samo njegovim eventualno lošijim utakmicama. Svi ti igrači da smo imali sadašnju stabilnost bi bili kod nas, i mi bi na njima zaradili. Alternativa tim igračima su Cordobe, Kaneka, Mmaee i njima slični, koji su se pokazali kao teški promašaji.
  • MarK
    988
    Šotiček je pomalo traljav igrač, Brekalo puno zuji meda ne daje, Cordoba novi Lirim. Niti jedan nije dostojan plavog dresa.
  • austrijanac
    7.6k
    Nema smisla plakat za činjenicom da Vidović nije krilo. Dokle god će nam Heatmap izgledati kao protiv Rijeke, imat ćemo kombinatorno lijevo krilo, s brzancem na desnom, Vidović će igrat to krilo.

Pogotovo sa Stojkovićem unutra, to ćemo gledat još više.
    Nagužvat jednu stranu, prebacit na drugu.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    soticek jeste trebao kod nas zavrsiti i steta sto nije. Sad sta se desilo nebitno. Nije jedini Koga su bicsa ekipa ili izigraoi,ili nisu znali. Za Lisicu se ne slazem sa tobom. Za sada sasvim solidan. A bogu hvala da brekalo nij kod nas , sto dalje i sve najgore
  • Zoran
    323

Takav “karakter” nebi htio u klubu. A i karijera mu je u strašnom padu.
  • Hebimir Strašni
    142
    Kak vam ljudi nije jasno da Bakrar nije niti će ikad biti krilo. Tu se svakičas baca taj spin da on može igrat krilo, a neznam ko je tu patku i ideju uopće ovdije na forumu bacio. :rage:
  • Hebimir Strašni
    142
    Ja mislim da bi Lisica danas u dresu Basela bio najbolji igrač :razz: . Mislim zašto omalovažavanje dečka bez kojeg najvjerovatnije ne bi imali 9 bodova na kontu (samo moje mišljenje).
  • hardek
    5.7k
    Nije teško zaključiti zašto Cordoba nije uspio. Sjećam se kad je tek izašao info da smo zainteresirani da 90% foruma nije bilo odusevljeno. Nekakva divlja kompilacija golova na oranicama kakve ne možeš vidjeti ni u 3. HNL, a nije ni dolazio kao 18-godisnjak da možeš progledat kroz prste.

Trakavica je dugo trajala, a kad je konačno došao nakon prve utakmice vidjelo se da nešto čući u njemu ali će trebati dugo vremena da to izađe a mi nismo u situaciji da čekamo. Moje mišljenje i sjećam se da sam to napisao nakon prve utakmice bilo je da od njega nećemo vidjeti ništa barem godinu a možda i godinu i po. Da smo Rijeka, možda bi ga mogli istrpit.

Totalno divlji igrač koji čim ne takne loptu 2 minuta spušta se među stopere da odigra dupli pas, nešto što nisam vidio nikada.

Ja iskreno nisam bio niti za Šotićeka, ali s odmakom vremena vjerovatno bi bio bolji transfer od Cordobe jer nebi bilo tog dugotrajnog procesa aklimatizacije ali ne mislim da je Šotićek neki ekstra talent. Recimo meni je Krivak za 2 koplja bolji igrač i veći talent od Šotićeka.

Suma sumarum je da smo birali između većeg i manjeg zla, ni sa jednim se ne bismo pretjerano usrećili koga kog da smo odabrali.
  • Haza
    10.6k
    Kustosija je napravila transfer s jednim igracem kojeg ovi dolje ne mogu ni sanjati. :rofl:Thor

Kustošija i Bara peru lovu, nisu za pohvalu niti usporedbu. Od tih odšteta Kustošija ne vidi skoro ništa.
    Neki dan je trener Rudeša sam dao otkaz (mediji pišu da je dobio otkaz), jer mu je igrač Baković, sin notornog kriminalca iz Osijeka, prijetio pred cijelom svlačionicom fizičkim sukobom jer nije zadovoljan minutažom!
    E sad Rudeš, Kustošija, i slični kriminalni klubovi drže ZNS, preko kojeg se ulazi u HNS.
    Nije možda ova tema, ali nemojte ljudi Kustošije, Rudeše i slične klubove prikazivati u pozitivnom svjetlu.
  • Thor
    575
    Ne poznam te odnose nazalost na taj nacin, no bio mi je interesantan i zabavan clanak u tom kontekstu da ovi nekaj prodaju a ovi dole slabo ili nista
  • ToTo96
    77
    ma kakvi soticek, loptu mali nije vidio protiv kopenhagena

A Lisica ? Samo strpljenje, bit ce to dobro, frisko je to sve jos, pianopiano
  • Pacho
    4k
    Samo ispadate guzobolni ovim pljuvanjem po Soticeku. Nije odigrao dobro u playoffu lige prvaka s 20 godina. Nes ti.
  • Zagi
    11.3k
    Bolji od Cordobe. Neš ti komplimenta.

Ionako je najveći problem tog transfera bila ekipa koja ga predstavlja. Ne stari, ovi ostali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.