• Thor
    647
    nis ne kuzim :scream: :lol: :lol:
  • periklo
    64
    Zvezda izgubila, Ferencvaros izgubio - dosta dobre vijesti za nas…i za direkt ulazak u LP i za nacionalni koeficijent (Srbija i Mađarska su odmah iz nas).
  • Keyser Soze
    15.8k
    Moramo navijati za Basel protiv Kopenhagena, ako Danci uđu automatski dobivaju 6 bodova za koeficijent i nedostižni su nam u kontekstu izravnog play offa ili ulaska u grupu.
  • Dinaminjo
    1.6k
    Nesto tanka klupa Basela..
  • pencilneck
    962
    3 dodatna boda dobiju. 3 su im već uračunata.
  • periklo
    64
    Sinoć su nas odbradovali Pafos i Kairat, večeras će nas obradovati Qarabag i nadamo se Basel.

Ukoliko se to dogodi, od svih konkurenata za sto bolji plasman u kvalifikacijama za LP dogodine, jedino će Bodo i Olympiacos biti u LP (i Basel i Qarabag koji bi nas teško pretekli po koeficijentu igrajući u LP dok smo mi u EL), dok ćemo se s ostalima potući u Europa ligi - pa nek pobjedi jači.

Bit će dosta napeto, iako i Bodo i Olympiacos (pa i Copenhagen) ipak imaju dosta prednosti u toj utrci…
  • Jima
    392
    Copenhagen će zasigurno teško igrati na dvije fronte. Već su sad kiksali u prvenstvu dva puta, a liga prvaka će ih potrošiti. Danska liga je kvalitetna i ima tu ozbiljnih momčadi.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    nemoj bit smjesan ,sta ce ih potrositi? Imaju daleko najbolju momcad u skandinaviji, najširu klupu . Pa i mi cemo se poyrošiti takodje.
  • Jima
    392
    Već su dvije utakmice doma kiksali. Sigurno se neće prošetati ligom. Pa nemaju baš takvu klupu da budu dominantni. 8 utakmica lige prvaka nije zanemarivo. Sjeti se nas prošle godine. Zar nismo imali isto takvu klupu?
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    ma buraz jaki su ko zemlja vjeruj mi, ali naravno jednako jak je i Midtjylland,po meni njima jedina i najveca konkurencija. Jucer bas su potpisali iz Bournemoutha Phillip Billinga , za 7 milja jbt, i 2 milje place. Za usporedbu naše konkurencije govnara koji nemaju ni za yogurt a i dalje du u igri. Dugo je prvenstvo. Idemo po sto vise bodova i europi i tekmu po tekmu ko i do sad samo sebe gledati
  • Jima
    392
    Baš tako. Gledat sebe, pa ćemo kasnije o koeficijentu. Baš su te neke lige (Danska, Belgija...) znatno odskočile od naše, koja nažalost stagnira (osim Dinama). Nekad su se naši klubovi ravnopravno nosili sa njima, sad to može samo Dinamo. Iako su to gospodarski i tržišno jače zemljen od Hrvatske za puno toga smo si sami krivi. Niti infrastrukture, niti reda u nogometu. Još živimo na slavi repke.
  • bbzg
    158
    Ovo je trenutna situacija:

Prema trenutnim simulacijama Bodo, Olympiakos i Copenhagen ce svi imati po 2 pobjede i 2 remija u CL. To bi njima znacilo dodatnih 6 bodova za koeficijent.

To znaci da bi nama trebalo 17 bodova za prestici Bodo i Olympiacos a 13 bodova za prestici Copenhagen.

17 bodova bi znacilo otprilike 5. mjesto u skupini EL a 13 bodova je otprilike 11. mjesto.

Vidjet cemo kako ce se situacija mijenjati iz kola u kolo ali u svakom slucaju navijamo protiv te tri ekipe u svakoj tekmi, i protiv Salzburga u EL.
  • mniokl
    289
    Bodo nam je tu najteže preskociti pa bi bilo dobro da ne budu prvaci,ove ostale je dosta realno da stignemo.Naravno Rangers ne mozemo stici ali mislim da oni nece biti prvaci.Ne treba gledati trenutnu prednost klubova koji igraju Ligu Prvaka ispred nas,jer oni tesko mogu biti konkurentni tamo i blizu kolko cemo mi biti ovdje.Recimo oni zavrse 25. a mi u top 8 i to je manje vise egal iako sada imaju 10 bodova viska.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ajmo mi skupljati redovito 10-14 bodova i imati 60 stalno i to bi trebalo bit dovoljno za bit 1. na toj tablici. Ne zamarajmo se iducom sezonom jer cemo teško preskočiti bas toliko klubova. Ove godine ne zaradjujemo bodove vec branimo tj nadoknadjujemo
  • periklo
    64
    Raspored naša tri najljuća koeficijent-suparnika u LP:

BODO GLIMT:

Doma - Man City, Juventus, Tottenham, Monaco
    U gostima - Dortmund, Atletico, Slavia, Galatasaray

KOPENHAGEN:

Doma: Dortmund, Leverkusen, Napoli, Kairat
    U gostima: Barcelona, Villareal, Tottenham, Qarabag

OLYMPIACOS:

Doma: Real, Leverkusen, PSV, Pafos
    U gostima: Barcelona, Arsenal, Ajax, Kairat

Bit će zanimljivo, sve u svemu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.