• rokikaciga
    5.5k
    Pa pita se nekaj i Krivaka. Nemam nikakve informacije vec zdravorazumski pricam. Ako Krivak hoce samo u Dinamo pa ne bi ga Isus natjerao da potpise ugovor i veze se za Loksu. Isto kak je tada mali i mladi 18godisnji Ante Coric odbio potpisat produzenje ugovora s Dinamom pa je presjedio utakmicu protiv Bayerna...
  • Masto
    143
    kvasina otkad je boban doso iz supljeg u prazno
  • FelceAzzurro
    705

Ne mora ga dragi Isus tjerati ni na što. Možda posluša "savjet" svog "trenera" :sweat:
  • Ludovic IX
    9.8k
    ne moramo ni obnoviti sa lokosima.. čekat 19.12 odnosno 6 mjeseci do isteka ugovora
  • Haza
    10.9k
    Pojedinosti o ugovoru ne znam, ali priča se da ima Lokomotiva opciju produljenja ugovora, koju će vjerojatno uskoro iskoristiti.
  • Mr Anderson
    13.9k
    treba se riješit Perića kojeg ćemo po zadnjem što sam čuo isplatit da ga se riješe više, jer ne želi centa ostavitFazeN

Trebalo bi ga malo u gepeku provozat, ali jebi kad je dugi pa ne stane.
  • rokikaciga
    5.5k
    Ma dovoljno je da mu Zvone posalje jednu poruku

Ali ako imaju opciju produljenja onda dzabe i kontakt u sijecnju
  • FazeN
    2k
    Ostaje Krivak u Lokomotivi s novim ugovorom.
  • rokikaciga
    5.5k
    Jel se zna koliko smo dobili za Bulata i za koliko bi mogao otic Cordoba?
  • FazeN
    2k
    Jel se zna koliko smo dobili za Bulatarokikaciga

Volio bi i ja da ovo netko odgovori jer nemoguće je saznati. Meni je jedan menadžer rekao da oko 800k i bonusi, odbijam vjerovati da je to istina.
    Pa ako netko zna, mene stvarno to zanima
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    U američkom sportu klubovi plaćaju dugorocne ugovore za trajno ozljeđene igrače.deda

Ne samo za trajno ozljeđene igrače. Jedan od mojih najdražih slučajeva bizarnih ugovora u američkim sportovima je Bobby Bonilla i New York Metsi koji plaćaju svakog 1.7 od 2011. do 2035. 1,39 milijuna dolara čovjeku koji je u mirovini već 20 godina.

Ugovor je ugovor, a rizik ozljede je nešto s čime ulaziš u ugovorni odnos.
  • The Undertaker
    8.7k
    Ono što je kolega pitao, da li se taj rizik može prenijeti na osiguranje (naravno, uz određeni trošak) pa da taj trošak ili dio njega snosi osiguravajuća kuća? Da li je to praksa kod takvih ugovora?
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Što se američkih sportova tiče padaju mi napamet samo dva slučaja ili možda tri iz ovih sportova koje pratim puno više, NFL i NBA. Što se MLB-a tiče, to ne pratim toliko revno, ali mislim da je tamo bio eventualno jedan slučaj.

Znam da je bio onaj slučaj Allana Houstona i Knicksa da su mislim dobili od osiguravajuće kuće cijelu plaću ili su mu neki mali postotak tipa 15% morali platiti. On je imao baš ono teške ozljede koljena.
    Znam i za Bradforda ako se ne varam iz San Francisco 49ersa koji je potrgao križne dvaput pa se ekipa naplatila od osiguranja.

Ali to su u Americi slučajevi gdje se franšiza naplati od osiguranja, ali plate igraču ugovor i to su u većini slučajeva mizerni iznosi, ni blizu cijelih ugovora.
  • nemapredaje
    6k

Čitam preko bare i mislim si nije valjda zalizani imao svoje prste u time :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.