• keppi
    438

Istina, srećom uglavnom je ovako kako ti pišeš, ali ipak ostaje pitanje jeli Perić stvarno gotov (nedavno napunio 31 godinu) ili ipak još može bez obzira na ozljede.
  • FazeN
    2k
    ali ipak ostaje pitanje jeli Perić stvarno gotov (nedavno napunio 31 godinu) ili ipak još može bez obzira na ozljede.keppi

Gotov je. Ne može više.
  • deda
    40.8k
    Nazalost to je rizik posla dečki. U američkom sportu klubovi plaćaju dugorocne ugovore za trajno ozljeđene igrače.
  • FazeN
    2k
    Istina deda logičko razmišljanje dovodi do tog zaključka, slažem se.
    Ali isto razumijem i momke koje to frustrira jer po njima ispada da Dinamo netko za*ebava, tako da kako god, slažem se s tobom jer si u pravu, ali razumijem i frustracije.
  • deda
    40.8k
    Gle, takva trajna ozljeda se događa s jednim igračem u 10 godina. Jednostavno moramo istrpit, isplatit i to je to.
  • JJosip
    88
    Perić mi je drag i da ga nisu ozljede uništile bi vjerojatno imao veliku karijeru i istina je da je puno dao Dinamu i da to treba cijeniti, ali je i Dinamo dao puno njemu. Zadnjih godina uopće ne igra, a plaća mu stalno ide, gospodski bi bilo u takvim okolnostima dogovoriti se s klubom koji je isto tako puno dao tebi za neku razumnu cifru.
  • deda
    40.8k
    Meni je osobno veći problem što je neko dao Dini dugoročni ugovor, a već tad se znal za ozbiljnu povijest ozljeda. Tu protuhu treba spomenuti tko god da je.
  • NitkoBitan
    31.4k
    Meni je osobno veći problem što je neko dao Dini dugoročni ugovor, a već tad se znal za ozbiljnu povijest ozljeda.deda

Rikverc brigada.

Nazalost to je rizik posla dečki.deda

Rizik koji snosi iskljucivo jedna strana. Nogometasi su zasticeniji od velebitske degenije.
  • FazeN
    2k
    Meni je osobno veći problem što je neko dao Dini dugoročni ugovor, a već tad se znal za ozbiljnu povijest ozljeda. Tu protuhu treba spomenuti tko god da je.deda

Slobodno napiši Vlatka Peras.
  • rokikaciga
    5.5k
    Ovo cak i ja mogu potvrditi kao informaciju :razz: Vec sam o tome i pisao na temi Peric

Nasao sam komentar

Peric je nazalost kronicno ozljeden i koliko sam cuo tijelo mu ne moze izdrzati napor potreban za HNL igraca. Vjerojatno mirovina nakon isteka ugovora i prebacivanje u gradevinurokikaciga
  • Haza
    10.9k
    Neki dan se pisalo da je neki Kvasina napisao da Krivak ide u Rijeku. Ovdje se pisalo, pa ću tu i odgovoriti, o tome nema govora, uopće se o tome ne priča i do današnjeg dana to nije bila tema između Rijeke i Lokomotive.
    Mali bi htio u Dinamo, ali mi od one, pomalo uvredljive ponude od 200 tisuća eura nismo obnovili kontakt.
  • vlatkomarkovic
    1.9k

Nadam se da ćemo obnoviti….
  • Georg Koch
    6.6k
    Ja samo znam da je meni Krivak bas veliki talenat, a siguran sam, da mu se nije dogodila ozljeda kakva je (veliko da), sigurno ne bi sada igrao u Lokomotivi.
    Btw, ugovor mu istice iduce ljeto po TM-u, na zimu ga se moze zakapariti za dž, tako da oni sigurno nece uzeti neku ogromnu lovu.
    Ne bih imao nista protiv da ki budemo ti koji ce ga zakapariti.
  • rokikaciga
    5.5k
    Samo nek Zvone posalje Krivaku poruku da nek se strpi do sijecnja i onda ga kaparimo za dz.
  • deda
    40.8k
    Ne budite naivni, Šikić će s njim potpisat novi ugovor ovih dana ako ne ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.