• Trnjani
    59
    Nisam dugo bio na tekmi repke pa me zanima dal se uopce isplati ic na sjever, oce li bit navijanja organiziranog ili sve turisti?
  • Alkmar1312
    105
    Sprdnja, rade nek daju sponzorusama svojima kartice pa nek napisu kad je prodaja, a ne da ostatak ljudi ceka cijelo jutro i popodne da se njihove sponzice spreme uzet karte.. sramota
  • Kumerle
    1.3k

Ako se ne varam grupa organizirano ne prati repku i navijanja su očajna.

Osobno, ako odem na repku odem na gostovanje jer je tamo manje kobasičara i bolje je navijanje nego ovi jeleni iz Uvijek vjerni.

Ako si imalo ultra, ne preporučam jer ćeš se razočarati i naživcirati.
  • miro
    7.3k
    Bio na Škotskoj, nema teorije da idem još ijednom slušat Franu Riđana kako vodi "navijanje"
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Jel netko u ovom programu vjernosti? Vidim da je u njemu moguce kupiti ulaznice u jednom ili dva sektora zapad dolje,jesu ostali vec rasprodani/podijeljeni podobnima ili je tako uvijek kod programa vjernosti?
  • Guinness
    3k
    je tako uvijek kod programa vjernosti?BBB Mataa998

Tako je uvijek
  • dzgkt
    227
    To su sektori koji su dostupni ako kupuješ preko programa vjernosti, po jedan na svakoj tribini. Ne znači da će sutra samo ti sektori bit dostupni.
  • duksy
    438
    Ja sam uspio kupiti taj zapad dolje sada, ali mislim da to neće dočekati sutra.
  • KtcGoat
    893
    zadnju na Opusu je cak za standarde repke bilo i dobro, gostovanja su naravno uvijek bolja
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k

U lipnju je na Opusu bilo jako dobro, a solidno je bilo i u prošlom navratu.

Na Poljudu standardno koncert prije tekme uz ponešto sporadičnog navijanja za vreme igre.

Na Maximiru već godinama otužno.

U programu vjernosti su uvijek unaprijed određene tribine i sektori koje možeš uzeti, ne možeš samostalno birati od cijelog stadiona
  • Gemišt86
    89

Kaj nije nekakav dogovor da ona grupa na cijem se stadionu igra vodi navijanje?
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k
    grupa na cijem se stadionu igra vodi navijanjeGemišt86
    Tak je kroz medije bilo artikulirano prema javnosti, al prošlu jesen protiv Škotske toga nije bilo na Maxu.

U srcu SDa su bili postavljeni bubnjevi, ali mislim da od "Mi Hrvati" ekipe, većina tribine je bila obiteljski popunjena, nekoliko likova oko mene većinu tekme po Zoni drkala, par jadnih pokušaja navijanja se nije "primilo" među ljudima...za razliku od Rim Tagi Dim koreografije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.