• Goncalo Santos
    458
    Zazivalo se ovdje i Ivusica valja i to reci, daleko od razine Dinama u svakom slucaju.
  • Crni86
    14.4k
    ili bi za pocetak mjenjali bambu koji ima zuti…..
  • San Lorenzo
    21.2k

Taj sirotan dobiva pozive u reprezentaciju valjda samo zato što preprodavač potpisanih dresova refleksno šalje prastare popise.
  • Goncalo Santos
    458
    pa normalno, ja sam uvjeren da je trenutno Ivusic sigurniji na popisu nego Livakovic i Kotarski. Za Livakovica ce se bojat da nije u formi, a Kotarskog bi trebalo spustit na zemlju da bude ponizan, da ne uzleti previse posto je u odlicnoj formi.

Zato je tu Ivusic, lice s naslovnica i plakata ciparskih kafica, najponizniji medu poniznima, clan #obitelji.
  • Zoran
    325
    Kad bolje pogledas dosta je već Ivušić pozobal na golu ajduka. Jucer je bilo svega, ali onaj gol iz “mrtvog kuta”je ipak vrh:-)
  • blue heart 72
    2.5k
    Neprezaljeni Kevin Carlos pred odlaskom u Nizzu
  • Kumerle
    1.3k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/spominjao-se-kao-veliko-dinamovo-pojacanje-a-sad-je-otkrio-zasto-nije-stigao-u-maksimir-da-zvali-su-me-15614522

Igor Matanović ovog je ljeta zamijenio dres Eintrachta iz Frankfurta s onim drugog njemačkog bundesligaša - Freiburga. Povremeni hrvatski reprezentativac promijenio je sredinu nakon što je njegov novi klub u drugom smjeru poslao 6.7 milijuna eura.

Hrvatski napadač u nekim se kombinacijama povezivao i sa zagrebačkim Dinamom, ali ta se priča na kraju nije realizirala.

- Zvali su me, ali moj je cilj uvijek bio igrati u Bundesligi. To je oduvijek bio moj san. U Frankfurtu nisam puno igrao, nisam imao minutažu, ali sam sad dobio priliku u Freiburgu i ovo je bila top odluka. Spreman sam. Ne znam što će se još dogoditi, ali nadam se da će ovo biti dobra sezona - potvrdio je Matanović interes s Maksimira za Sport Klub.

Sport Klub je razgovarao i s Kristijanom Jakićem koji se osvrnuo na Diona Drenu Belju koji je iz Augsburga prešao u Dinamo.

- Meni je drago zbog njega jer znam koliko je želio doći u Hrvatsku, u Dinamo. Već su prije bile priče i on je inzistirao na tome. On bi u Dinamu mogao napraviti dosta veliku prevagu. Meni se sviđa kao igrač. Tu u Augsburgu se nije snašao. Ima različitih faktora zašto neki igrač ne uspije u određenom okruženju. Dolazak u Dinamo mu je korak naprijed zato što se ponovno možeš pokazati i zabiti što više golova i onda napraviti iskorak. Znam koliko radi na sebi - komentirao je Jakić.
  • Fatos Beqiraj
    29
    Radeljić je opasno dobar igrac, nije ni cudno sto je Boban bio zapeo za njega. Jako visok igrac, a i dalje ima odlicnu tehniku i kordinaciju. Uz to je lijeva noga, i protiv nas je par puta probio linije loptom u drugom poluvremenu. Jako koristan u skok igri također.
  • Laugreano
    4.5k
    Silvio Reinaldo Spann. Slikao se sa dresom, objavljeno i na teletextu, pa onda nestao.

A da li se netko sjeca dva Brazilca na probi pocetkom 2000-tih. Lijevi bek i napadac. Jedan je bio Anderson Sagat ili tako nesto. Drugog se ne sjecam. Ovaj napadac je cak zabio na pripremama ali nisu ni jednog zadrzali.
  • Nadmocniji
    455
    A da li se netko sjeca dva Brazilca na probi pocetkom 2000-tih. Lijevi bek i napadac. Jedan je bio Anderson Sagat ili tako nesto. Drugog se ne sjecam. Ovaj napadac je cak zabio na pripremama ali nisu ni jednog zadrzali.Laugreano

Sjecam se ja zimske pripreme u Medulinu, 2004.g. Bio i gledao uzivo. Taj drugi Brazilac je bio Germano. Lijevak, igrao na zadnjem veznom. Nikad goreg Brazilca nisam gledao. Vratili ga s koferima nakon priprema, ustvari ne znam ni dal je docekao kraj priprema.
  • Laugreano
    4.5k
    https://www.transfermarkt.de/germano/profil/spieler/52977
    To je ovaj. Kasnije igrao u Santosu.

A našao sam i ove.
    Also the two Brazilians have arrived and will be on trial over the next few days. Laurinho is a 27 year old striker and Anderson Sagat is 21 year old left winger

A ovo je bila najava.
    "Radimo da dovedemo dva Brazilca. Jedan igra na lijevom boku, a drugi u špici napada. Ovaj drugi je zabio 100 golova u brazilskoj ligi." - rekao je sportski direktor Dinama Ilija Loncarevic.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.