• Mali dioničar
    17.9k
    Bara nam kaže:

- Osim Balde, Dinamu sam nudio današnjeg stopera Atletica Madrida Lucasa Hernandeza (21), kojem je danas cijena oko 15 milijuna eura, te još prije njih Saula Nigueza (23), centralnog veznog igrača madridskog Atletica, koji danas vrijedi 40 milijuna eura.
    Laugreano

To ne znači da bi i iz Dinama postigli te cijene pa čak ni ne znači da bi se snašli iako je jako vjerojatno da bi s obzirom na kvalitetu.

Očigledno je i Rrahmani imao kvalitetu i bio je u Dinamu pa je izlazni transfer bio jasan znak da nitko u Dinamu ne očekuje da je to igrač za prvaka Italije.

A i igrači iz HK tipa Gvardiol i Olmo danas vrijede značajno više nego su vrijedili kad su odlazili iz Dinama.

Zato mi je užasno glupo ovako sugestivno pisati kao da je Dinamo propustio 15 plus 40 milijuna eura koje bi kao prihodovao na Hernandezu i Nigueza jer ta vrsta generalovanja nakon bitke nema nikakvog uporišta u realnom životu i nikad ne bi napravili izlazne transfere te visine direktno iz Dinama kako se sugerira.
  • Laugreano
    4.5k
    Ma poanta je nesuđeni igrači, koji su se spominjali u kontekstu dinama, a nisu dosli.
  • Mulec86
    428
    Gustavo Bou , mierez saga prije mierez sage
  • vjeko1701
    17.3k
    Soticeku ponudena placa 120k godisnje i ni cent viseGoncalo Santos

Koliko sam ja upoznat, to nije istina.
  • SAS1987
    18k
    Hugo Rodallega i Thiago Neves :smile:

Koja je tek to sapunica bila... :lol:
  • Goncalo Santos
    340
    uz postepeni rast place ovisno o broju odigranih utakmica ako se ne varam, ali pocetno se pisalo da je nudeno 10k mjesecno.
  • Enco
    528

Samo čekam da izjavi kako je Dinamu nudio Yamala ali nije bilo sluha.
  • vjeko1701
    17.3k
    Početno 10k mjesečno - 120k
    Nakon 5 nastupa 12,5k mjesečno - 150k
    Nakon 15 nastupa 15k mjesečno - 180k
    Nakon 25 nastupa 17,5k mjesečno - 210k
    Nakon 35 nastupa 20k mjesečno - 240k

Bonus za EL (već bila osigurana) - 75k
    Bonus za LP (koju smo na kraju igrali) - 160k

Čak i da se nismo plasirali u LP, bazno + bonusi bi bilo 195k. Pošto jesmo to ispada bazno + LP 280k. Realno bi imao barem 15 nastupa s čim bi se to diglo na 340k
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Jel istina da je Renato, brazilac koji je dugo godina za Sevillu igrao bio na probi u Dinamu?
  • Dinaminjo
    1.5k
    i to ima logike jer je dosta poslova gdje netko nakon 1 dobre hnl.sezine dobije 600 k na 4 godine
  • Crni72
    39
    Navodno je Edin Džeko bio na probi kod nas ali nije zadovoljio
  • rioda
    9.6k
    Sjeća li se netko nekog Iranca koji se isto dugo povezivao s nama? Bio je neki mladi reprezentativac koliko se sjećam. Prije nekih 15-ak godina sigurno, ako ne i više. Nikako da se sjetim prezimena
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.