• shameless86
    719
    govno drotovsko,sramota da je uopće u blizini stadiona,a kamoli u IO..
  • mali M
    8.4k
    a buraz pa neće ganjat navijače po tribinama, zna se na koga se odnose ti članci! Brkaš kruške i jabuke
  • DerHerrKool
    11
    Nemoj me krivo shvatit, ja velim da kužim namjeru, ali sam baš to kaj ti kažeš htio pokazat. To “zna se na koga…”. Znamo ti i ja, ali reci mi jel si stvarno nemreš zamislit baš nikog ko bi išao zloupotrebit takvu jednu polugu?
    Ja nisam rekao da budu, nego da se može. A ak se nekaj može, samo je pitanje vremena kad će se nać neko ko će bar probat.
  • mali M
    8.4k
    pa ali gore ti je kolega zaljepio stari i novi članak o tom kažnjavanju. Da su to htjeli raditi već su mogli... Šta će drapat članske navijačima? Šta imaju od toga... Nemojte puhat u prazno bezveze... Pa takve članke ima svaka banka (za zaposlenike) pa ne tjeraju klijente kad se ne ponašaju u skladu sa tim člancima, a potpisuju ugovore s njima... To se tiče zaposlenika kluba i članova skupština, odbora itd...
  • ElDorado
    5.4k
    uključi i Bergmana
  • skener
    5.9k
    Na Skupštini prisustvuje 53 skupštinara, nedostaje tek 7 članova. A to su Mikrko Barišić, Ivica Cvitković, Zdravko Kačić, Stjepan Petrović, Karl-Heinz Truskaller, Tihomir Vukadin i Jure Zovko.
  • Dinamovapriča
    551
    Hhahahahahahahahahah, a bili su glasni i jaki na fejsu zadnjih dana... a danas se neki nisu pojavili :lol:
  • skener
    5.9k
    FINANCIJE

Zvonimir Manenica je opisao financijsko stanje kluba, ukupni prihodi su 37,6 mil. eura u prvih šest mjeseci, dok su rashodi 34,4 milijuna eura, a neto dobit iznosi 3,2 milijuna eura.
  • Ludovic IX
    9.6k
    kad je knjizen baturina i dalje je uopće išta knjizeno od njega? Ovo meni nisu loše brojke.
  • Sajla
    12.4k
    Gdje pratite?
  • Georg Koch
    6.5k
    Moze pitanje za ove koji malo bolje prate klubove u okolici.
    Da li, i kod kojih jos klubova, su clanovi imali mogucnost sudjelovanja u kreiranju Statuta?
  • Dadox
    778
    24 sata ili Germanijak
  • skener
    5.9k
    PLJESAK ZA BOBANA

Skupštinari su obaviješteni i o situaciji u prvoj momčadi. Tu im se obratio Zvonimir Boban.

- Hvala svim skupštinarima, danas je naš "dan D", kako svi dinamovci to volimo reći. Danas je i naš i vaš dan. Ovo je akt društvene odgovornosti, socijalne svjesnosti ne samo za Dinamo. Želim vam da pravom odlukom donesete pravi trag za Dinamo. Teško je opisati koliko je ovo važno. Moj upravljački dio je za sada bio dosta dramatičan. Neke odluke su došle jer smo bili primorani na njih, možda i ne mojom odlukom. Sigurno sam i ja napravio i neke greške, ali puno nas u klubu radi za dobrobit kluba, vjerujem da smo donosili dobre odluke. I uvjeren sam u to. Bilo je puno pitanja i sumnji, logičkih sumnji i pitanja. 

- Jako puno analiziramo i radimo, iznimno smo zadovljni sportskim dijelom i trenerom Marijom Kovačevićem kojem čestitam na prve tri pobjede. Kao i igračima koji dalju sve od sebe. Nekad mi kondicijski trener Ivan Štefanić kaže "ove treba zaustavljat" koliko jure na treninzima. Drago mi je što su svjesni što je Dinamo. Neki koji su došli nisu dinamovci kao mi od rođenja, ali su prihvatili sve što je potrebno. Mi ovdje živimo kao obitelj. Klub je sređen, tako je bio postavljen i prije mene, čestitam svima što je postavljen red da se živi za igrače, za momčad, za Dinamo. I tu se ništa ne treba mijenjati.

- Mi smo napravili sistematizaciju, stigla su neka nova radna mjesta, neka su izbrisana. Vjerujemo u taj put radi logike, nogometnog poslovanja, ali i Dinama. Ovo je firma koja mora biti stabilna pa sam sretan što ste dobili pozitivan izvještaj o financijama. I ja sam kao predsjednik uprave dobro svjestan te borbe.

- Infrastruktura? Bili smo kod premijera Plenkovića i s ministrom Glavinom u vezi našeg kampa koji je naša želja da bude na Borongaju, kraj stare vojarne. Tu će biti nekakvih dogovora radi pravnih odnosa s državom kako bi se Dinamu omogućila izgradnja našeg kampa. Naše Akademija koja će nam donijeti stabilnost za sve što nas čeka. Ova naša metoda rada, nekog španjolskog puta na hrvatski način, će se vidjeti kroz dvije godine. Na početku nam je ideja bila tri godine, ali Albert Capellas je toliko oduševljen našom djecom, talentom i čvrstinom... Oni mi kaže, "ova vaša djeca ne kmeče". I svi vjerujemo kako ćemo tu kroz dvije godine prezentirati naše klince u prvoj momčadi. 

- Kranjčevićeva se već počela graditi, morao premijeru i vladi zahvaliti na svemu, kao i Tomislavu Tomaševiću koji sve radi kako bi Dinamo imao prvo Kranjčevićevu, pa pravi prekrasan stadion u Maksimiru. I on će biti velika budućnost ovog kluba u svakom smislu. Infrastruktura na kraju opismenjuje klub, ona će nam dati drugi život ovom gradu. Nadamo se i dobrim rezultatima, sve ćemo napraviti da to bude, da Dinamo pobjeđuje, donosi trofeje, da nas sve čini radosnim i ponosnim. 

Skupštinari su Bobanov istup nagradili velikim pljeskom
  • Keyser Soze
    15.6k
    OPET BOBAN
    - Znamo da će biti diskontinuiteta u igrama, vjerujem da u Rijeci ne trebamo zaboraviti prvih 45 minuta, dečki i trener su sve sjajno odradili u ovih 70 dana. Drugo poluvrijeme nisu ušli na isti način, jasno im je to. Nisu bili najsretniji nakon utakmice, to mi je drago. Trener i dečki rade na tome, da bude kontinuiteta, da igramo i cijelu utakmicu kao prvih 45 minuta u Rijeci. Samo treba imati istu hrabrost, imati isti pristup. Dinamo mora igrati napadački nogomet. Mi u moje vrijeme nismo imali mogućnost da nikad nisam ništa osvojio s mojim klubom... Kritika da, opreznost da, hrabrost uvijek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.