• shameless86
    713
    govno drotovsko,sramota da je uopće u blizini stadiona,a kamoli u IO..
  • mali M
    8.4k
    a buraz pa neće ganjat navijače po tribinama, zna se na koga se odnose ti članci! Brkaš kruške i jabuke
  • DerHerrKool
    11
    Nemoj me krivo shvatit, ja velim da kužim namjeru, ali sam baš to kaj ti kažeš htio pokazat. To “zna se na koga…”. Znamo ti i ja, ali reci mi jel si stvarno nemreš zamislit baš nikog ko bi išao zloupotrebit takvu jednu polugu?
    Ja nisam rekao da budu, nego da se može. A ak se nekaj može, samo je pitanje vremena kad će se nać neko ko će bar probat.
  • mali M
    8.4k
    pa ali gore ti je kolega zaljepio stari i novi članak o tom kažnjavanju. Da su to htjeli raditi već su mogli... Šta će drapat članske navijačima? Šta imaju od toga... Nemojte puhat u prazno bezveze... Pa takve članke ima svaka banka (za zaposlenike) pa ne tjeraju klijente kad se ne ponašaju u skladu sa tim člancima, a potpisuju ugovore s njima... To se tiče zaposlenika kluba i članova skupština, odbora itd...
  • ElDorado
    5.4k
    uključi i Bergmana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.