• Hnlovac
    3.1k

4 reda su sigurno još 3 metra u svaku stranu i odmah više materijala, ali ajde materijal nego gabariti, automatski se širina i duljina smanjuju za 6 metara i pita je je bi li to stalo s obzirom na veličinu parcele
  • Infinity
    19.4k
    parking čiji minimum valjda propisuje UEFAHnlovac

UEFA propisuje parking, ali ne zahtjeva da isti bude uz sami stadion. Dinamo sutra zbog neke utakmice u grupnoj fazi mora imati 150 parking mjesta, tj. VIP parking mjesta, ali tih 150 mjesta moze zakupiti od npr. Arena centra, te svojim gostima omoguciti prijevoz do stadiona, kao i povratak na parking, npr. busom.

Sam stadion ne mora imati ni jedno parking mjesto u neposrednoj blizini.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Koji je plan za novi travnjak, preuzima li organizacijski i financijski aspekt Grad ili je na Dinamu i Loksi (korisnicima stadiona) taj dio? Grad se bas i nije nesto brinuo o svojoj imovini/travnjaku dosadasnjeg stadiona, a i nemaju "know how".
  • Derby
    476
    Koji je plan za novi travnjak, preuzima li organizacijski i financijski aspekt Grad ili je na Dinamu i Loksi (korisnicima stadiona) taj dio? Grad se bas i nije nesto brinuo do sada u brizi o svojoj imovini/travnjaku dosadasnjeg stadiona, a i nemaju "know how".NitkoBitan

Nadam se da će ti odgovoriti netko tko je upućen/uključen...

Nije pitanje travnjaka nego stadiona.

Koliko znam još se ne zna tko će upravljati stadionom. Pretpostavljam da će se probati dati nekom u dugoročnu koncesiju. S obzirom da će Dinamo (i Lokomotiva) biti korisnici sumnjam da će nekoj trećoj strani biti zanimljivo upravljati stadionom. Grad će vjerujem probati izbjeći upravljanje/održavanje stadiona ako može prebaciti na nekog drugog.
    Pitanje je koliko je uopće Kranjca zanimljiva trećim stranama. Za Maksimir bi mogla biti druga priča zbog puno većeg potencijala stadiona.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Još jedno pitanje kaj mene zanima je gdje će se igrat ako u sljedećih nekoliko sezona bude 3 (ili više) prvoligaša u Zagrebu, a eto čisto sumnjam da u narednih 5 sezona Rudeš ne će uć ponovno.
  • vjeko1701
    17.7k
    Pa nije da se Rudeš i Spajić mou doraditi da zadovoljavaju prvoligaški kriterij?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Ja isto mislim da mogu, sam kaj da je u planu valjda bi se dosad napravilo nekaj i ne bi morali dijelit ni ove godine teren
  • Jaro
    10.6k
    jrdan stadion moze imati najvise 2 korisnika za licencu. U pravilniku https://hns.family/files/documents/30368/Pravilnik%20o%20licenciranju%20i%20financijskoj%20odr%C5%BEivosti%20klubova%20HNS-a_listopad%202024%20.pdf

postoji lista kriterija po kojima se odlucuje komw ide prednost za dobijanje licence za pojedini stadion. Uglavnom, ako za vrijeme zajeenickog koristenja Kranjce/Maksimira od strane Dinama i Lokomotive netko treci udje u HNL, za licencu mora naci drugi stadion koji zadovoljava kriterije jer ce Dinamo i Loksa po vise uvjeta imati prednost...
  • mali M
    8.4k
    jrdan stadion moze imati najvise 2 korisnika za licencu.Jaro

Baš sam i ja htel reći... Ma pa nemamo šta raspravljati, kad neki niželigaši dosegnu razinu barem Lokse nek se žale gdje će igrati, ovako nije uopće upitno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.