• Hnlovac
    3.1k

4 reda su sigurno još 3 metra u svaku stranu i odmah više materijala, ali ajde materijal nego gabariti, automatski se širina i duljina smanjuju za 6 metara i pita je je bi li to stalo s obzirom na veličinu parcele
  • Infinity
    19.4k
    parking čiji minimum valjda propisuje UEFAHnlovac

UEFA propisuje parking, ali ne zahtjeva da isti bude uz sami stadion. Dinamo sutra zbog neke utakmice u grupnoj fazi mora imati 150 parking mjesta, tj. VIP parking mjesta, ali tih 150 mjesta moze zakupiti od npr. Arena centra, te svojim gostima omoguciti prijevoz do stadiona, kao i povratak na parking, npr. busom.

Sam stadion ne mora imati ni jedno parking mjesto u neposrednoj blizini.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Koji je plan za novi travnjak, preuzima li organizacijski i financijski aspekt Grad ili je na Dinamu i Loksi (korisnicima stadiona) taj dio? Grad se bas i nije nesto brinuo o svojoj imovini/travnjaku dosadasnjeg stadiona, a i nemaju "know how".
  • Derby
    476
    Koji je plan za novi travnjak, preuzima li organizacijski i financijski aspekt Grad ili je na Dinamu i Loksi (korisnicima stadiona) taj dio? Grad se bas i nije nesto brinuo do sada u brizi o svojoj imovini/travnjaku dosadasnjeg stadiona, a i nemaju "know how".NitkoBitan

Nadam se da će ti odgovoriti netko tko je upućen/uključen...

Nije pitanje travnjaka nego stadiona.

Koliko znam još se ne zna tko će upravljati stadionom. Pretpostavljam da će se probati dati nekom u dugoročnu koncesiju. S obzirom da će Dinamo (i Lokomotiva) biti korisnici sumnjam da će nekoj trećoj strani biti zanimljivo upravljati stadionom. Grad će vjerujem probati izbjeći upravljanje/održavanje stadiona ako može prebaciti na nekog drugog.
    Pitanje je koliko je uopće Kranjca zanimljiva trećim stranama. Za Maksimir bi mogla biti druga priča zbog puno većeg potencijala stadiona.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Još jedno pitanje kaj mene zanima je gdje će se igrat ako u sljedećih nekoliko sezona bude 3 (ili više) prvoligaša u Zagrebu, a eto čisto sumnjam da u narednih 5 sezona Rudeš ne će uć ponovno.
  • vjeko1701
    17.7k
    Pa nije da se Rudeš i Spajić mou doraditi da zadovoljavaju prvoligaški kriterij?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Ja isto mislim da mogu, sam kaj da je u planu valjda bi se dosad napravilo nekaj i ne bi morali dijelit ni ove godine teren
  • Jaro
    10.6k
    jrdan stadion moze imati najvise 2 korisnika za licencu. U pravilniku https://hns.family/files/documents/30368/Pravilnik%20o%20licenciranju%20i%20financijskoj%20odr%C5%BEivosti%20klubova%20HNS-a_listopad%202024%20.pdf

postoji lista kriterija po kojima se odlucuje komw ide prednost za dobijanje licence za pojedini stadion. Uglavnom, ako za vrijeme zajeenickog koristenja Kranjce/Maksimira od strane Dinama i Lokomotive netko treci udje u HNL, za licencu mora naci drugi stadion koji zadovoljava kriterije jer ce Dinamo i Loksa po vise uvjeta imati prednost...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.