• Marley
    4.7k
    nema mi drazeg igraca na svijetu od Josipa, ali realno, ne mozemo pricati o njegove dvije sezone. Ona prva je zaista za zaborav cim prije.
    Ljetos se dosta toga suskalo o potencijalnim transferima, onda se ozlijedio odmah na pocetku priprema... tad se nekako sve stisalo.
    Ja sam se nadala prelasku u Inter, bezveze tako sam si jos prosle sezone zamislila da bi mi pasalo :lol:
  • scooniepenn
    5.4k

Stvarno nevjerojatno da nema adekvatnih ponuda za Sutala, jer je ipak riječ o vrhunskom stoperu koji je član udarnih 11 hrvatske nogometne reprezentacije. Čak bih rekao da u cijeloj našoj reprezentaciji nema igrača koji igra u lošijem klubu (ne potcjenjujem pritom Ajax, ali ih stavljam u trenutne okvire) u odnosu na objektivnu kvalitetu i godine. Nisam nigdje pročitao niti da ga je netko od novinara pitao nešto na tu temu. Sjetimo se kako ga se selilo pod svaku cijenu iz Dinama.
  • scooniepenn
    5.4k

Znaš što ću ti reći. To je možda vrijedilo u 1. polusezoni njegove 1. sezone u Ajaxu kada je cijela momčad bila u rasulu. Kasnije je koliko god Ajax i dalje bio slab on bio praktički jedna od svega nekoliko svijetlih točaka u 2. polusezoni. Kad pričam o njegovom transferu treba uzeti u obzir i njegovu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji, gdje je neprikosnoveni član prvih 11.
  • Marley
    4.7k
    Kasnije je koliko god Ajax i dalje bio slab on bio praktički jedna od svega nekoliko svijetlih točaka u 2. polusezoniscooniepenn

Ma slazem se apsolutno, od proljeca se krenuo bas fino dizati. Ali ove zadnje sezone mi je bio bas pravi, od samog pocetka pa do kraja bez iznimke.
    Dobro, s iznimkom one kobne pogreske protiv Groningena, crni humor :sweat:
    Ali vecinu utakmica bas maestralan, zimus protiv Heerenveena kad se vratio nakon teske gripe, najdraza njegova utakmica te sezone mi je bila hehe.
    Reprezentaciju uopce da i ne spominjem, uvijek odigrao na razini. Pa i na Euru bio medju boljima.

Ali imam osjecaj da je u nasem narodu prilicno podcijenjen. Vjerojatno na racun klubastva. Jer ti krkanski komentari su redom od ovih dolje.

naravno da zna engleski :smile:
  • Dinaminjo
    1.6k
    Mozda stvarno ne zna engleski..
  • scooniepenn
    5.4k

Slažem se sa svime. Sigurno je potcijenjen, ali mi je nevjerojatno da ga menadžer ne može plasirati u neki Red Bull Leipzig, Atalantu, Newcastle i klubove slične razine.
  • Eduardo
    25.7k
    Semper sinoc obranio 4/5 penala u raspucavanju, te osigurao Pisi prolazak u 1/16 finala kupa.Georg Koch

Talijani u sažetak stave dva penala... jedan koji je obranio i jedan koji je Pisa zabila za pobjedu :groan: siguran sam da je 90% ljudi koji nisu navijači ta dva kluba došlo pogledati taj sažetak zbog Šempera, ali ovi očito ne vide u tome ništa spektakularno jer eto to je nešto sasvim uobičajeno :sad:

Službeni debi Modrića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.