• Zg123
    2.3k
    drugi dobio pedalu u Ludogorecu nakon sto je jedva osvojio maltene nariktano prvenstvo..
    Ovo je nevidjena glupost i laz, covjek uzeo prvenstvo s 14 bodova prednosti i kup, znaci dupla kruna i otisao je sam, nitko ga potjerao nije.
  • vjeko1701
    17.6k
    ili da trazim da me se baniraemilperska

Itekako tražiš, samo indirektno. Opet kao papagaj ponavljaš svoje osnovnoškolske fore smiješne valjda samo tebi. Ulaziš u osobne konflikte s drugima iako ste oba već pod upozorenjem, ti duplim. Jedino kaj ste ovaj put uspjeli barem na prikladnoj temi ubaciti svoja prepucavanja pa barem nije baš toliki offtopic.

Smanji sa svojim foricama o ciklama, demokratskim itd...zadnje upozorenje do toplinske smrti svemira.

@Crusades
    A oba za iduće osobno prepucavanje dobivate 7 dana retroaktivno za svako do sad pa se onda prepucavajte preko Whatsappa.
  • emilperska
    11.3k
    Ovo je nevidjena glupost i laz, covjek uzeo prvenstvo s 14 bodova prednosti i kup, znaci dupla kruna i otisao je sam, nitko ga potjerao nije.Zg123

Ludogorec je prije njega protiv direktna 3 konkurenta imao 70% bodova u sezonama ranije, Jova je to doteglio do jedva 50%. Ovaj je u maniri kao sto je razjebao nasu ekipu iz 2019. nakon Bjelice nastavio to radit i u Bugarskoj. Naslov iz 2020. u HNLu se isto piše Jovi, iako je vise odmogao nego pomogao..

Ali nazovimo taj otkaz "sporazumnim" jer je vlasnik bio zadovoljan ucinkom. Zato je sad vec 3 mjeseca bez posla..
  • Eduardo
    25.6k
    ni sam nisam štovatelj lika i djela Igora Jovičevića, ali Ludogorec je s njim regularni dio prvenstva završio sa 76 osvojenih bodova i ostvario rekord kluba, a uz to uzeo i trostruku krunu.

S druge strane Ludogorec mijenja trenere kao na traci... više od 20 njih otkako su prvoligaši. Rekao bih da se i stažom i rezultatima uklapa u jednu prosječnu sliku profila njihovih trenera po svemu. U svakom slučaju kad pogledaš širu sliku učinak u Ludogorecu i dinamu ni po čemu nije sličan niti usporediv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.