• Liks90
    3.5k
    ja računam sve sto je sivo na zd9 i 10 da je to “prodano”, stoga može ic u tu kategoriju, ZD3 je prodano svakako 307 ulaznica od 11:00

Jedina greška one “tablice” koja pokazuje kapacitete Itd je da na svakom sektoru piše za jedno mjesto vise u odnosu na stvarnu brojku( zapad gore se mora odbiti oko 67-68 stolica), eto ako bas nekog to nervira, samo se oduzme jedno sjedalo :grin:
  • crophantom
    1.6k
    Za derbije i Europu kad svi živi navale ionako ćeš tesko uloviti bas skroz pravo stanje, a za ove manje tekme nam je i ova dinamika dalje bitnija.
    Al za iduću ce se pokrenuti točno na sat kad krene prodaja pa ce biti za tih 5 min preciznije.

Dokle god nam je potražnja tak velika nam treba uopće brojač se nebumo sekirali za to :D
  • deda
    39.9k
    Na kraju dana brojka preostalih ulaznica ne vara, a prodane ćemo nekako zajedno procijenit.
  • Liks90
    3.5k
    Po mojoj slobodnoj procjeni prodano je oko 1210 ulaznica do sada( uračunao sam i siva mjesta na ZD9 i 10 jer to smatram “prodanim”)…neznam koliko je to u odnosu na Vukovar do ovog trenutka…
  • deda
    39.9k
    Slažem se Liks, to je negdje oko 1.200 ulaznica. Nažalost, čini mi se zasad sporiji ritam nego protiv Vukovara za prvi dan. Dobro je što imamo jedan dan prodaje duže tako da to još ništa ne mora značiti.
  • Papastrumf
    18.3k
    Da vam bude lakše pratiti, izdane ulaznice do 15 h:
    ZD 700
    ZG 462
    SD 352
  • Crni86
    14.3k
    dajte ovom covjeku nekog pocasnog clana zone.

Svaka cast kralju!
  • skener
    5.6k
    Čisto okvirno. Prvog dana prodaje za Vukovar u 16 sati i 19 minuta jedan uvaženi član ovoga foruma je napisao
    Zapad dolje otišlo 690, sad sam prebrojio.deda
  • deda
    39.9k
    Sad definitivno mogu utvrditi da je prodaja slabijeg ritma nego protiv Vukovara prvog dana. I to od 30 do 50% kako koja tribina.
  • miro
    7.3k
    PItanje, ako netko zna te marketinške tarife - koliko bi koštalo na tri nacionalne telke da se prije sportskog priloga pusti reklama s pozivom na tekmu?
  • Liks90
    3.5k
    suludo je da se na taj način nekoga zove na tekmu…meni osobno je to katastrofa
  • miro
    7.3k
    Ma ok, samo me zanima cifra
  • Mikina lijeva kopačka
    204
    Reklama za doći na Dinamo - Istra, ili bilo koju drugi tekmu, mi malo vuče na vremena karte za kunu i kobasice.

Ne treba to raditi.
  • Liks90
    3.5k
    Do ovog trena prodano cca 1790 ulaznica
  • fakin
    1.1k
    igramo s istrom, ima 5 dana do tekme. bit će to opet nekih 14-15 soma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.