• Liks90
    3.5k
    znaci sva mjesta ovih sektora na zapadu dolje kaj su bila siva su godišnje?
  • deda
    39.9k
    Bila su ti siva samo mjesta na Z1 i nešto sitno na z9 i z10 što je vjerojatno rezervirano za goste.
  • Liks90
    3.5k
    dada to sam i izračunao, napisao sam..340 mjesta je u startu bilo sivo u ta tri sektora na ZD
    250 od toga na z1
  • deda
    39.9k
    tvoja brojka je sigurno točna jedino što joj fali prvih 6 minuta prodaje, a tu je intenzitet jak.
  • criticus
    4.6k
    tvoja brojka je sigurno točna jedino što joj fali prvih 6 minuta prodaje, a tu je intenzitet jak.deda

@crophantom jel možeš ručno dodati stanje u 11:00 po ovom što deda ima info?
  • deda
    39.9k
    Nisam ni ja stigao gledati stanje točno u 11. Možda je Liks.
  • crophantom
    1.6k
    ak ima mogu. Al neznam dal se u 5 min bas tako puno prodalo sd4 je imao 477 zauzetih tad, od tad je u 2 sata 136 otišlo za SD4, tak da neznam kolko nam igra ulogu.
    Al ak ima točne podatke ubacim u bazu :)
  • Liks90
    3.5k
    ja sam otvorio i skrinao čim je bilo moguće u 11.01, imam slikan sjever 4 i ZD sve sektore…

Napisao sam iznad koliko je ZD bilo dostupno od samog starta…
  • criticus
    4.6k
    Al ak ima točne podatke ubacim u bazucrophantom

a sam otvorio i skrinao čim je bilo moguće u 11.01, imam slikan sjever 4 i ZD sve sektore…Liks90

340 mjesta je u startu bilo sivo u ta tri sektora na ZD
    250 od toga na z1
    Liks90

Evo ga, sve je tu
    Dostupno ulaznica u startu:
    ZD1, 203
    ZD9, 632
    ZD10, 403
  • Liks90
    3.5k
    tako je, zapad je bitniji nego taj dio na SD4
  • crophantom
    1.6k
    tu nam je razlika u odnosu na 11:05 ZD1 10 ulaznica, ZD9 3 ulaznice, ZD10 1 ulaznica. Tak da tu je 14 ulaznica po tome prodano od 11 do 11:05 u ta 3 sektora.

Kažem, ne ak je u 2 sata otišlo 590, ne vjerujem sad da je bas vise od neznam 100, 200 otišlo u tih prvih 5 min :D
  • Liks90
    3.5k
    ZD je do ovog trena otišlo 349 ulaznica
  • deda
    39.9k
    Neiskusni ste još svi. 90% ulaznica koje odlaze prvih 5 minuta vam odlazi na sektorima ZD3, SD4 i ZG4. Ti su vam sektori bitni za znati početno stanje. ako ga nemamo moš ga jebat i računat od 11,06 kad je Crophantom snimio stanje.
  • criticus
    4.6k
    tu nam je razlika u odnosu na 11:05 ZD1 10 ulaznica, ZD9 3 ulaznice, ZD10 1 ulaznica. Tak da tu je 14 ulaznica po tome prodano od 11 do 11:05 u ta 3 sektora.crophantom

Da, al koliko sam ja njih shvatio ostali dostupni sektori su bili puni kapacitet. Tipa koliko je ZD3 i SD4 otišlo u tih par minuta. Najbolje nek ti @Liks90 pošalje slike pa ti vidi i ocijeni ima li potrebe za intervencijom :smile: . Ja sam tek kasnije uhvatio.
  • deda
    39.9k
    ZD3, ZD2, ZD9 I ZD10 npr ide cijeli u prodaju uvijek, a ZD9 I ZD10 je nešto bilo sivo tj. rezervirano. Ali i to se računa u prodano jer je vjerojatno za goste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.