• Crusades
    18k
    Dedini učenici prisilno umirovljeni. :smile:
  • deda
    39.9k
    Neka, neka, svaka generacija učenika sve bolja. :cool: :strong:
  • crophantom
    1.6k
    ma samo ti provjeravaj, moram scheduling vidjeti dal funkcionira itd, ova Istra je testna, ak radi onda je plan da to bude baza za sve pa nek slobodno ljudi koriste.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Koliko je karata otislo prvi dan online prodaje za Vukovar? A moze se vuc paralela sa satima prodaje u prvom danu...

Inace tocno vrijeme napisanog upisa mozete vidjet preko laptopa/kompjutera prelaskom misa preko okvirnog vremena slanja (npr. 2 days ago).
  • JMastermind
    994
    Pošto sam na putu, ubacujem privremenu verziju, a onda kroz dan sa fantomom riješimo njegovu.

Uglavnom, domena je nkdz.xyz da vam bude lakše.

Bumo videli kak bu radilo. :lol:
  • Georg Koch
    6.5k
    Znaci u prva 2 sata prodaje imamo nesto preko 2000 prodanih?
  • Liks90
    3.5k
    ako računaš unaprijed ono kaje bilo sivo na zapadu dolje onda je to tu negdje da…
  • skener
    5.6k
    Znaci u prva 2 sata prodaje imamo nesto preko 2000 prodanih?Georg Koch

Ne bih rekao jer tipa SD4 ili ZD1 nisu cijeli pušteni u prodaju pa samim time nije ni prodano sve ono što je sivo
  • Georg Koch
    6.5k
    Ja govorim prema ovoj domeni nkdz.xyz gdje u kategoriji "taken" kada se svi sektori zbroje, imamo preko 2050 sada vec
  • deda
    39.9k
    Ma nije još ni 1000.
  • Liks90
    3.5k
    zapad gore odbi od svakog sektora 67 ulaznica…jer ti piše koji je kapacitet cijeli, a tih 67 su ti prolazi Itd…
  • Liks90
    3.5k
    1700 cca ako se uračunaju u startu ona mjesta kaj su već bila siva…na sjeveru dolje i zapadu…
  • deda
    39.9k
    Siva mjesta su godišnje znači odbi ih.
  • deda
    39.9k
    Po meni nekih 1100 zasda.
  • crophantom
    1.6k
    Kak ste došli do 1700? :D po PBI prodano ih je 590. Vec u 11:05 je bilo "zauzetih 1444", al to je jer nejde sve u prodaju od svakog sektora ili godisnjaci imaju ta mjesta.
    Od tad je novih se zauzelo 590.

Zato sam stavio taj history da vidite kolko je na početku bilo slobodnih i koji sektori su se u kom trenutku dodatno puštali.
    Svako sjedalo ima svoj id na siteu, moze se to napraviti i bas po sjedalu al neznam jel ikoga tak detaljno to zanima :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.