• MarK
    979
    Meni je Kova top jer napokon imamo nekakvu smislenu igru pa makar 45 minuta za sada. Doima se dobar i staložen čovjek, nije tvrdoglav, dokazao je tako što je uvidio da se trojac u vezi međusobno guši pa je ubacio ofenzivnog i rastrčanog Stojketa. Po izjavi nakon utakmice se vidi da je samokritičan. Nije opijen euforijom što vodi Dinamo već je ostao skroman. Tip na kojeg se teško možeš naljutiti. Želim vjerovati da je on rješenje za godine unaprijed.
  • Crni86
    14.3k
    majstore prozivas trenera za pripremu drugog poluvremena, a trener je reko da se nisu tako dogovorili da ce odigrat.

Naravno da te kolega posrao jer pricas neutemeljene stvari. Ti znas da je njima kova reko stanite u 16 metara igramo bunker?

Jebote ovdje kao da neki nikad u zivotu nisu trenirali niti jedan jedini sport. Ima xy razloga zbog kojih neki plan nece proc i nije uvijek trener kriv za to. Nije ovo igrica.

Zass onda ne spomenes igrace koji nisu odigrali kak su se dogovorili s trenerom?
  • Dinamo-SB
    521
    Jebote ovdje kao da neki nikad u zivotu nisu trenirali niti jedan jedini sport.Crni86

Aspolutno točno. Po komentarima se to točno može vidjeti.
  • Droljo
    20.4k
    Kao i većini naših trenera sudit će mu europa. Nek zareda prva tri poraza u el, nek se desi neki x u hnl-u i ja mislim da je bivši. A možda i ne. Bumo videli
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Ne znam kako drugi razmisljaju, ali ja mu osobno nebi zamjerio da ima 2-3 kiksa u Europi jer nema iskustva u takvim utakmicama, jedino da bude neki teski potop tipa 5-0, onda ce mu se vecina navijaca krvi napiti i Zvone tu nece moci nista.
  • Kujtim Shalla
    6k
    Kova cita igru, a od mayerijala ima sta ima , spice shuttle smo.za hnl a u europi da li je dovoljno vidje tcemo. Sve ovisi od igre i srece jbg. Ne mislim da mu je mana nedostatak iskustava u europskim utakmicama. Ja mu vjerujem cak i vise nego prethodnicima. Kova ne zavisi od scoutiranja , pomocnika , u toliko mjeri. Jako brzo cita igru protivnika i korigira. Meni vise smeta što se busamo tim cleen sheets , a samo cudo nas je spasibo protiv rijeke one dvije grede, i Neva , pa stativa Vukovar . Nije da nam protivnici nisu stvorili nekoliko opasnih situacija u svakoj utakmici. Da je bila sreca kao u prosloj sezonu mogli smo do sad primit 5 komada. Nemojmo se zavaravati i podizari u nebesa odmah. Treba raditi,raditi kao sto i Kova kaze a i Jos par kolega ovdje. Nova smo mi momcad,Jos u izgradnji. A velika prednost , motivacija su ovih 9 bodova. Vjera u momcad , pa kad i rezultat nebude pomazio. Stvarno igramo lijepo za sad . Nemozes ocekivati da ces zgaziti sve . Rijeka je stvarno dala sve od sebe da okrene mec. Respekt, ali smo stvarno bili dobri i borili se do kraja. I to je Ono najbitnije ,nije bilo bolikurcine
  • IvanS
    358
    Kao i većini naših trenera sudit će mu europa.Droljo
    Ali od sljedeće sezone :) He he.

Nakon prošle sezone, prvo mi je SHNL na pameti i da tu odradimo posao. A dobro smo krenuli.

Europa je bonus i mišljenja sam da ćemo tamo apsolutno imati što reći.
    Imamo dobru ekipu, široku klupu, motiviranog trenera i stožer, cjelukupno gledajući dobru situaciju u i oko kluba.
    To treba naplatiti!
  • Paggini
    65.7k
    Nek zareda prva tri poraza u el, nek se desi neki x u hnl-u i ja mislim da je bivši. A možda i ne. Bumo videliDroljo

Sumnjam. Ako u HNLu budemo stajali kako trebamo stajati, oprostit ce mu se Europa
  • Noel
    15k
    Prvi ispit je prošao.. početak sezone tri pobjede. Dva najteža gostovanja HNLu dvije pobjede bez primljenog gola. Bilo je nekih rupa u igri ,to je normalno sa potpuno novim i promjenjenim kadrom. Kaj se tiče HNLa u ove tri utakmice možda nekakav nedostatak i di bi trebalo radit je kontrola utakmice i taj vezni red. Kaj se tiče zamjena, prepoznavanja trenutka i tijeka utakmice, reakcije s klupe tu je odličan kao i prije Dinama. Ponajviše sam bio zagovornik njegovog dolaska zbog njegovih socijalnih vještina i rada sa igračima, vidi se zašto je to njegov forte, cijela svlačionica se promjenila ali atmosfera među igračima je odlična. To se vidi za vrijeme tekme poslje tekme i kod slavlja golova i pobjeda.

Slažem se da će Europa bit pravi test i pokazatelj kolko Mario Kovačević trenerski može još pružit. Ako će ekipa izgledati moćno u Europi onda smo dobili savršenog trenera za godine i godine i konačni kontinuitet na trenerskoj poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.