• Dinamosaur
    2.4k
    Izete, fulao si temu, imas temu o svemu pomalo pa tamo drobi o stvarima koje nemaju veze s tekmom protiv Istre. Pusti nas da se nahajpamo na najjace i srusimo rekord posjete protiv Istre
  • vjeko1701
    17.7k
    Kad cemo moc biti sretni i uzbudjeni?Paggini

Finale Europske Lige :nerd:
  • jedan u nizu
    14.9k
    Finale Europske Lige :nerd:vjeko1701

I onda ako tamo izgubimo na penale, opet nece valjati.
    Trebalo je ranije izmjene napraviti.
  • Kumerle
    1.2k
    Sad kad su raznorazni dušebrižnici iznijeli svoje, mogu i ja svoje: dobivamo Istru 4:0!
    Ako su tovari mogli 2 gola dati, možemo i mi 4 :wink:
  • Paggini
    65.7k

4:1 uz dominaciju cijele tekme ali MPV će skriviti gol u 85. pa cemo cijeli tjedan citati kako MPV je oliveras 2.0 i da smo svi sjebali s njim ko s mmaeeom
  • Pacho
    3.9k

Necemo mi dobiti 13 penala
  • M94
    1.8k
    Nastaviti pobjeđivati u hendikepu, hvala i lp.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.9k
    Nažalost ovu preskačem, zasluženi GO u južnim krajevima, ali siguran sam da bumo napunili sve tribine, onaj pozitivan hajp se nastavlja.
    I to tak treba biti, kak je Paggini napisal, totalno se slažem oko toga...
    A od ekipe očekujem da nastave niz koji su pokrenuli, dakle pobjeda u hendikepu uz clean sheet, ništa manje, ništa više :joke:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    IstrijanaKumerle

A jebemu više, Sizifov posao
  • Schpatz
    811
    Dakle, nakon prve 3 utakmice u novoj sezoni, nije dobro sto smo u odredenim trenucima protiv Osijeka i Vukovara odigrali lose i sto smo bili losi u 2.pol protiv Rijeke. Ne zellim se ponavljat sad kaj je vec napisano, pobjede, gol razlika, potpuno nova momcad bla bla bla

Nego je isto tak meni uzasno zanimljivo da se uopce ne gleda na nacin da Dinamu pocetak sezone nikad nije bio nesto pretjerano vazan i da se uvijek tempirala forma za jesen i za Europu. I to je vec tak par godina.
    A kaj je najbolje, mi smo uspjeli u prva 3 kola, 2 teza protivnika razguzit na njihovom terenu!

Kaj bi nama znacila pobjeda protiv Vukovara 8:0, da Vukovar nije presao centar, kaj bi znacila pobijeda protiv Rijeke i / ili Osijeka od 4:0 na gostovanjima, pa kad bi dosla EL mi bi pali u formi i patili?

Mora se i na to gledat, niti jedna momcad na svijetu nemre imat istu razinu forme kroz cijelu sezonu i svi tempiraju svoju formu. A mi smo i ovaki, jos u nekim situacijama prilicno neugirani, jako jako dobri. I to je cinjenica. I nasa uigranost i nasa forma mogu ic samo prema gore, u to sam uvjeren! Plus ovo sto vec i ptice na grani znaju o 15 novih igraca, novi trener...

Zasto uvijek negativno, joj Rijeka nam napravila sansu tu, joj Rijeka nam napravila sansu tam, joj Osijek nam je prodao kontru... Stalno se nakon svake utakmice ponavljaju skoro identicni upisi kak nam je protivnik kao nesto stvorio, a nitko vise da ne veli niti A koliko toga smo mi fulali i koliko smo mi dominatniji bili. I igraci su ljudi, pa nemres ti bit ko robot i odigrat od prve tekme sezone do zadnje tekme sezone u istom tempu, bez greske, u istoj formi i naguzit sve. I da ponovim: i rijecane i osjecane smo na njihovom terenu razguzili!

Dajte vise prestanite s tom jebenom negativom i dajte malo euforije i optimizma vise, uslo se fantasticno u sezonu!

SVI NA MAKSIMIR! SVI NA ISTRU!

Imamo bekove, imamo halfove, imam forove sto daju golove! Ocemo golove, ocemo pobjede, ocemo titulu jos ove godine!
  • Omake
    11.4k
    Nek se tradicija nastavi

2xGcsvq.png
  • Crusades
    18k
    Želim još bolju igru, sigurnu pobjedu sa clean sheetom, individualni i momčadski napredak te rasprodane 3 tribine.

Nema još potrebe za prevelikim rotacijama, Europa kreće tek nakon rep pauze.
  • Ludovic IX
    9.6k
    krivo govoriš.. godinama se forma brusila da 3.pretkolo i PO budemo na vrhuncu da prođemo u skupine..tek sad možemo gledat da nam forma na vrhuncu bude tek u 9.mjesecu
  • Kumerle
    1.2k
    Ja bih samo jos jednom ponovio ono sto sam prije pocetka sezone mislio, a sada sam uvjeren: Kova ostaje do kraja sezone kako god bilo. Nece mu uprava okrenuti ledja i ako bude medijskog pritiska.
  • scooniepenn
    5.4k

Kažeš da nisi gledao utakmicu, ali jednako tako znaš da je Rijeka stvorila više šansi? Predlažem da pogledaš utakmicu ili barem sažetak pa ćeš vjerujem promijeniti mišljenje. Rijeka je imala tu odličnu šansu koju spominješ gdje je Nevistić istrčao i ušao u šut Dantasu (malo iskosa i s obzirom na odličan izlazak Nevistića Dantas je tu teško mogao puno opasnije pucati) te ove dvije stative i obranu Nevistića u istoj akciji. Promašeni šut Dantasa nije nikakva velika šansa. Sve u svemu zasigurno nismo Rijeku nadigrali kao što smo Osijek, ali jednako tako tu se priča kao da je Rijeka igrala viktoriju u drugom poluvremenu, a mi ispucavali 5 puta s gol linije. To jednostavno nije istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.