• Crni86
    14.3k
    Di su svi stovatelji ante rakete rebica?

Frajer se pokrenut nemre. Sta je jos gore, mislim da bi bio 10 puta iskoristiviji u spici nego na krilu.
  • Jay
    2.5k
    Prejadna poruka na polupraznoj tribini, zvizduci i veoma opasno navijanje igrajte pickice :lol:
    Kao da je 1.5. pa je gotovo prvenstvo
    Kao da su dobili Chelsea, Betis i Milan prosli mjesec pa evo razocaranje jer se u Tirani popusilo.

Kao da je 2012. :love:
  • badjibadara
    7.1k
    Gregurina najavio pobjedu a ne mogu 2 dodavanja spojit. Nit se dobro brane, nit dobro napadaju. Nikakav plan igre po osvojenoj lopti, apsolutna 0.hardek

Baš su tog Gregurinu spominjali kao čovjeka iza Kovačevića koji je uvelike zaslužan za igru i rezultate Slavena, no ovo do sada je dosta tanko.
  • Paggini
    65.6k
    Vidi se Garcijin potpisPacho

Garcijin potpis:

07pxEnY.jpeg
  • MarK
    979
    Imaju dozvolu za ubojstvo i zato će dobiti ove jadnike iz nekog penala. Ovi šugavci iz saveza odredili 4 kartona, a kartonira ih se manje no ikad. Jebeš mi sve ako itko iz fk fritula ove sezone pauzira zbog toga.
  • bbb medimurje
    4.3k
    Uzasan belupo, bas uzasan!
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Slaven borba za ostanak ove godine. Jad, tuga i cemer.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    najaca fora u serijama ikada
  • Keyser Soze
    15.6k
    Ako budu na 9 od 9 imaju isti broj bodova kao i mi. Koga boli kurac kako igraju i koliko kartona im je oprošteno. Imaju 3 pobjede u 3 tekme i 1 utakmicu tjedno do sljedeceg srpnja.emilperska

Vidjet ćemo kako će oni odradit Opus i Rujevicu.
  • Mihael2305
    346
    Rakitic toliko nasmrkan između poluvremena, ne može si pomoc
  • Crusades
    18k
    Wow, ako danas pobijede imaju 9 bodova nakon Istre, Gorice i Belupa (sve na domaćem terenu). Sve velikani našeg nogometa. A mi nakon Rijeke i Osijeka u gostima.
  • mlinchica
    3.7k
    kakav pogodak :rofl: :lol: :rofl:

A koja tuga na tribinama, nitko ni s Cocom više ne pjeva…
  • emilperska
    11.4k
    A ovako loši Slaven i Loksa su posljedica da RH nema stabilnih i profesionalnih 11 klubova. Dakle 10 prvi rang i jedan redovno drugi rang i da ekipe Belupo, Gorica, Loksa moraju grist svake godine.

To je trebao biti Šibenik, ali se raspao..

Dokle god u 1.rang ulaze amaterske ekipe tipa Dragovoljac, Rudeš i Vukovar, dotle će si Belupo i Loksa moći dozvoliti kriminalne kadrove jer ih boli kurac jer znaju da ne mogu ispast niti da žele..
  • Dadox
    724
    Teško m je pratiti jer samo čekam dosuđivanje penala u korist Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet