• Crni86
    24.9k
    Di su svi stovatelji ante rakete rebica?

Frajer se pokrenut nemre. Sta je jos gore, mislim da bi bio 10 puta iskoristiviji u spici nego na krilu.
  • Jay
    3.2k
    Prejadna poruka na polupraznoj tribini, zvizduci i veoma opasno navijanje igrajte pickice :lol:
    Kao da je 1.5. pa je gotovo prvenstvo
    Kao da su dobili Chelsea, Betis i Milan prosli mjesec pa evo razocaranje jer se u Tirani popusilo.

Kao da je 2012. :love:
  • badjibadara
    10.8k
    Gregurina najavio pobjedu a ne mogu 2 dodavanja spojit. Nit se dobro brane, nit dobro napadaju. Nikakav plan igre po osvojenoj lopti, apsolutna 0. — hardek

Baš su tog Gregurinu spominjali kao čovjeka iza Kovačevića koji je uvelike zaslužan za igru i rezultate Slavena, no ovo do sada je dosta tanko.
  • Paggini
    99.4k
    Vidi se Garcijin potpis — Pacho

Garcijin potpis:

07pxEnY.jpeg
  • MarK
    1.5k
    Imaju dozvolu za ubojstvo i zato će dobiti ove jadnike iz nekog penala. Ovi šugavci iz saveza odredili 4 kartona, a kartonira ih se manje no ikad. Jebeš mi sve ako itko iz fk fritula ove sezone pauzira zbog toga.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Uzasan belupo, bas uzasan!
  • Ritam Ulice
    3.3k
    Slaven borba za ostanak ove godine. Jad, tuga i cemer.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    najaca fora u serijama ikada
  • Keyser Soze
    21.1k
    Ako budu na 9 od 9 imaju isti broj bodova kao i mi. Koga boli kurac kako igraju i koliko kartona im je oprošteno. Imaju 3 pobjede u 3 tekme i 1 utakmicu tjedno do sljedeceg srpnja. — emilperska

Vidjet ćemo kako će oni odradit Opus i Rujevicu.
  • Mihael2305
    2.7k
    Rakitic toliko nasmrkan između poluvremena, ne može si pomoc
  • Crusades
    26.1k
    Wow, ako danas pobijede imaju 9 bodova nakon Istre, Gorice i Belupa (sve na domaćem terenu). Sve velikani našeg nogometa. A mi nakon Rijeke i Osijeka u gostima.
  • mlinchica
    7.4k
    kakav pogodak :rofl: :lol: :rofl:

A koja tuga na tribinama, nitko ni s Cocom više ne pjeva…
  • emilperska
    18.6k
    A ovako loši Slaven i Loksa su posljedica da RH nema stabilnih i profesionalnih 11 klubova. Dakle 10 prvi rang i jedan redovno drugi rang i da ekipe Belupo, Gorica, Loksa moraju grist svake godine.

To je trebao biti Šibenik, ali se raspao..

Dokle god u 1.rang ulaze amaterske ekipe tipa Dragovoljac, Rudeš i Vukovar, dotle će si Belupo i Loksa moći dozvoliti kriminalne kadrove jer ih boli kurac jer znaju da ne mogu ispast niti da žele..
  • Dadox
    1.5k
    Teško m je pratiti jer samo čekam dosuđivanje penala u korist Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet